Missa inte dessa erbjudanden!

25
Summer Sale
16
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

GAAM Vegan Beta Carotene 60 caps

60 caps
109 kr -16%
120 caps
218 kr -12%
180 caps
327 kr -6%
129 kr / 109 kr
109 kr

Tidigare lägsta pris

109 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(5)

Mest populära från Betakaroten

 • Beskrivning
 • Betakaroten är ett veganskt kosttillskott i smidig kapsel från GAAM. Det är ett tillskott med extra antioxidanter som också hjälper dig att få en naturligt solbrun nyans.
  Betakaroten är ett tillskott som främst har effekter på kroppens största organ: Huden. Det är även ett förstadium till vitamin A som är en av de viktigaste vitaminerna för kroppen. Det hjälper till att hålla din hud och dina slemhinnor friska och fungerande. Betakaroten har även goda effekter på immunförsvaret. Vid behov omvandlar kroppen det betakaroten du får i dig till vitamin A.

  • Visst skydd mot solen.
  • Motverkar nattblindhet.
  • Friskare hud.
  • Vegansk kapsel.
  • Bildar vitamin A

  Varför blir man brun av betakaroten?

  Det är pigmentet i betakaroten som ger till exempel morötter sin orangea färg. Det fungerar på ett liknande vis när du använder betakaroten som kosttillskott. Det lätt brunfärgade betakarotenet lagras i hypodermis (underhuden). Hypodermis har som främsta uppgift att isolera kroppen och består främst av fettceller, kollagenfibrer och blodkärl. När betakarotenet lagras i fettcellerna gör det att din hud upplevs som brunare, från insidan. GAAMs Betakaroten aktiverar hudens celler att producera melanin vilket till viss del ger dig ett naturligt skydd mot solens skadliga strålar, men glöm inte att betakaroten inte ersätter solskyddsprodukter.

  Andra hälsofördelar:

  Betakaroten har en rad andra egenskaper, tillexempel är det en antioxidant som skyddar cellerna från fria radikaler och oxidativ stress, den kan sänka kolesterolvärdet, smörjer kroppens slemhinnor och membran och har en positiv effekt på matsmältningen bland annat.
  När kroppen sen omvandlar betakarotenet till A-vitamin blir det en viktig lagspelare i ditt immunförsvar.

  Vår strävan för en mer hållbar framtid!

  På GAAM arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi tog första steget 2020 genom att byta kapselburkarna från PET till biobaserad HDPE och nu tar vi nästa steg genom att anpassa burkstorlekarna till varje specifik produkt. På så sätt kan vi minska plaståtgången och optimera transporter. Bara genom dessa förändringar minskar vi åtgången av plast med över 780 kg per år och kan bidra vi till en mer hållbar framtid!


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Fisk, Gelatin, Gluten, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Beta-Karoten25 mg

  Ingredienser: Beta-karoten, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204)  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jenny 2022-08-26
Inte använt dom så länge, och inte tagit varje dag riktigt.. Men kan tycka att efter att ha fått lite färg från solning så håller det sig lite bättre och längre. ☀️ Kommer fortsätta med dom under vintern och se om dom ger lite färg inifrån. ☺️
Cajsa 2021-08-03
Verifierat köp
Upplever en längre och snabbare bränna, även fått kommentarer om det vilket får min känsla att inte kännas som placebo. Prisvärd, lätt att svälja och ingen konstig eftersmak så finns inget negativt med den enligt mig.
Dora 2021-06-30
Dem funkar bra så länge!!
Diana 2021-06-29
Inte tagit dem så länge men upplever mig ändå brunare på vissa ställen jämfört med när jag inte tagit dem
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5