Sista chansen

5
Januarikampanj
30

GAAM Life Series Vegan Beta carotene 120 caps

Produkt (2 burkar)

GAAM Life Series Vegan Beta carotene 60 caps
198 kr / 139 kr
space
Produkt (2 burkar):

space
Antal:

Välj produkt i listan ovanför
(3)

Fler varianter:

60 caps
74 kr -25%
120 caps
139 kr -30%
180 caps
193 kr -35%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Betakaroten

 • Beskrivning
 • Betakaroten är ett veganskt kosttillskott i smidig kapsel från GAAM Life Series. Det är ett tillskott med extra antioxidanter som också hjälper dig att få en naturligt solbrun nyans.
  Betakaroten är ett tillskott som främst har effekter på kroppens största organ: Huden. Det är även ett förstadium till vitamin A som är en av de viktigaste vitaminerna för kroppen. Det hjälper till att hålla din hud och dina slemhinnor friska och fungerande. Betakaroten har även goda effekter på immunförsvaret. Vid behov omvandlar kroppen det betakaroten du får i dig till vitamin A.

  • Visst skydd mot solen.
  • Motverkar nattblindhet.
  • Friskare hud.
  • Vegansk kapsel.
  • Bildar vitamin A

  Varför blir man brun av betakaroten?

  Det är pigmentet i betakaroten som ger till exempel morötter sin orangea färg. Det fungerar på ett liknande vis när du använder betakaroten som kosttillskott. Det lätt brunfärgade betakarotenet lagras i hypodermis (underhuden). Hypodermis har som främsta uppgift att isolera kroppen och består främst av fettceller, kollagenfibrer och blodkärl. När betakarotenet lagras i fettcellerna gör det att din hud upplevs som brunare, från insidan. GAAMs Betakaroten aktiverar hudens celler att producera melanin vilket till viss del ger dig ett naturligt skydd mot solens skadliga strålar, men glöm inte att betakaroten inte ersätter solskyddsprodukter.

  Andra hälsofördelar:

  Betakaroten har en rad andra egenskaper, tillexempel är det en antioxidant som skyddar cellerna från fria radikaler och oxidativ stress, den kan sänka kolesterolvärdet, smörjer kroppens slemhinnor och membran och har en positiv effekt på matsmältningen bland annat.
  När kroppen sen omvandlar betakarotenet till A-vitamin blir det en viktig lagspelare i ditt immunförsvar.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  120 kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Fisk, Gelatin, Gluten, Konserveringsmedel, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  120 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Beta-Karoten25 mg

  Ingredienser: Beta-karoten, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204)

   

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sofia 2021-07-20
Verifierat köp
Har inte ätit denna tablett från GAAM någon längre tid, har precis bytt från Sola, men Sola har gett resultat och jag hoppas denna variant från GAAM fungerar lika bra. Denna vinter har jag haft en naturlig ljus färg i ansiktet och inte blivit lika blå-blek som jag brukar.
Jenny Friberg 2021-07-17
Har inte tagit dom så länge så kan inte säga så mycket men kommer absolut att fortsätta med dom
Cajsa 2021-04-12
Verifierat köp
Tagit dessa i ungefär tre månader nu och inväntar mer resultat efter en sommar med dessa men har läst att det är bra att börja innan huden exponeras för sol. Tar dessa tillsammans med omega-3 och multivitamin så kan inte säga exakt vad som gör vad för mig men tillsammans med varierad kost och daglig träning är jag piggare och mår bättre än tidigare
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5