Missa inte dessa erbjudanden!

33
Summer Sale
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 82 gånger under de senaste dagarna

GAAM Creatine 300 g

1 st
199 kr -13%
2 st
369 kr -14%
3 st
489 kr -16%
229 kr / 199 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Sour Cola Lagervara Bäst före: Sour Pops Lagervara Bäst före: Watermelon Rocketz Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(4)
ID: PB-32199

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • Välsmakande och effektivt kreatin från GAAM. GAAM Creatine kan vara det godaste kreatinet på marknaden!
  Produkten är noggrant framtagen i samarbete med en av sveriges ledande aktörer i branschen och ingenting har lämnats åt slumpen när vi tog fram GAAM Creatine!

  Kreatin är kanske det mest studerade och effektiva kosttillskottet vi har på marknaden idag, det har i väldigt många studier visat sig ha mycket positiva effekter på både styrka och uthållighet.

  • Ökad styrka
  • Ökad uthållighet
  • Ökad pump
  • Ökad mjölksyratolerans

  Ett dagligt intag på 5g kreatin är en god förutsättning för lyckade resultat och mål i din träning. Kreatin har bäst upptag i kroppen när den är tom dv.s före frukost eller efter träningen.

  Kreatin tar du även på vilodagar, använd kreatin i 4-10 veckor ha därefter ett uppehåll på minst 4 veckor.

  För en portion: Blanda en portion (5 g) med 2 - 4 dl vatten och inta en gång dagligen.

  Dag 1 - 5: Blanda och drick fyra portioner utspridda under dagen. Förslagsvis en gång på morgonen, en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen. 

  Dag 6 och framåt: Blanda en portion med 2 - 4 dl vatten på morgonen eller i samband med träning.

  OBS: Skopa ingår ej! (5g motsvarar ca 1 matsked)

  Storlek:
  300 g.
  Diet:
  Vegan, Vegetarisk
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Gelatin, Gluten, Koffein, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Gå upp i vikt, Uthållighet
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll Per. portion (5 g)
  Kreatin monohydrat4 g

  Ingredienser:
  Kreatin monohydrat, Aromer, Färgämne (E141), Surhetsreglerande ämne: Äppelsyra, Sötningsmedel: Aspartam Acelsulfam-K, Klumpförebyggande medel Kiseloxid (E551).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Kaija 2024-06-09
Fungerar jättebra! Hade kämpat med samma vikter i månader och vips, med detta kreatin kunde jag genast öka både vikter, reps och set!
Lennie 2024-04-24
Smaken är bra och gör den den ska . Men att minska påsar från 500g till 300g och behålla samma pris känns dock inte lika rimligt.
Mikael 2024-04-24
Bästa smaken på godis = Bästa smaken på kreatin. Har kämpat med chocklad och vaniljsmaker i muskelbyggandet men dessa godis-smaker gör sig otroligt bra i en shaker under och efter ett svettigt pass. Om du hade kommit fram till mig för 10 år sen och sagt att dessa fanns tillgängliga i framtiden så hade jag inte trott att det skulle vara möjligt. Det är bokstavligen som att dricka godis på alla de bra sätten och det stillar mitt godissug vilket verkligen är ett extra plus.
Oskar Gorvy 2024-03-31
Smaksatt kreatin var en gamechanger för mig. Watermelon rocketz gör att jag aldrig glömmer att ta min dagliga dos, då den smakar skitgott! Rekommenderar starkt. Hade dock önskat att det var mer än 3g per skopa, men det är lätt att överdosera så det är inte ett stort problem!
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5