Missa inte dessa erbjudanden!

12
Golden Deals!
16
528 kr
Paketpris
21 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

24 x Celsius 355 ml Tropical Vibe

1 st
22 kr
24 st
419 kr -16%
24 st - Mixflak
419 kr -16%
499 kr / 419 kr
419 kr

Tidigare lägsta pris

419 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
528 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

59 kr 88 kr
Välj produkt i listan ovanför
(4)
Tillfälligt slut ID: 202202231 Inklusive pant: 24 kr Styckpris: 17 kr

Mest populära från Energidryck

 • Beskrivning
 • Celsius är en funktionsdryck som uppmanar ett aktivt liv. Med ingredienser som vitaminer, ingefära och koffein ger Celsius dig energi till att göra allt du vill!
  Celsius är inte bara uppfriskande till smaken. Den är också helt fri från socker och innehåller naturliga ingredienser som ser till att du mår bra med varje sipp du tar.

  • Sockerfri.
  • Vitaminberikad.
  • 200 mg koffein.
  • Väl valda ingredienser.

  Vad innehåller Celsius?

  Med genomtänkta ingredienser som koffein, guarana, grönt te-extrakt och vitaminer har en burk Celsius allt som en aktiv livsstil behöver. En Celsius innehåller varken socker eller kolhydrater vilket gör den till ett förstahandsval hos många aktiva personer.

  En burk Celsius innehåller 200 mg uppiggande koffein som ger dig ihållande energi under dagen. Celsius innehåller också en hel del vitaminer som bland annat motverkar utmattning och trötthet. En tillsatt mängd C-vitamin hjälper ditt immunsystem att hålla sig på topp.


  Doseringsförslag:

  Drick en Celsius innan, under, eller efter träning. Eller när du behöver lite extra fokus under dagen. Håll dig till 1 - 3 burkar om dagen. På grund av mängden koffein som en burk innehåller rekommenderas den inte till gravida, ammande eller barn.

  Storlek:

  355 ml.
  Diet:
  Vegan
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Nötter, Socker, Soja
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi
  Smak:
  Ananas, Tropical
  Storlek:
  355 ml
  Kategorier
  Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller andra personer känsliga för koffein. Användning ihop med alkoholhaltig dryck rekommenderas ej.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Elvira Nimé 2023-07-17
Varma rekommendationer för denna produkten som både gör en pigg och glad! Passar att lägga in i frysen en kort tid och dricka iskall med glassugrör för extra lyxig känsla, Som att dricka en pina colada nästan fast bättre om man frågar mig! :) Bra pris, snabb leverans, vad mer kan man begära? Nöjd kund!
Tejbir 2022-07-14
har en eftersmak som smakar som öl
Jennie 2022-05-20
Supergod smak och snabb leverans! Rekommenderar både utbudet och proteinbolagets sida då det är smidig leverans samt att dem är snabba på att svara 🤩!
Emma Jonsson 2022-04-15
Denna blev jag överraskad av smaken! Den va super god! Och det är alltid så bra respons här och snabb leverans :)
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5