Missa inte dessa erbjudanden!

3
707 kr
Paketpris
25 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

24/7 Paketet

529 kr
707 krSumma av lösa artiklar:


Antal:

Perfekt att kombinera med

39 kr 59 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(3)

Mest populära från Färdiga paket

 • Beskrivning
 • Paketet för återhämtning dygnet runt.
  24/7 Paketet från GAAM är väldigt enkelt men samtidigt otroligt effektivt! Med 24/7 paketet så kan du förse kroppen med byggstenar för muskelbyggning och återhämtning dygnet runt! 

  • Snabbt vassle
  • Långsamt kasein
  • ZMA
  • Förbättrad återhämtning


  24/7 Paketet innehåller:

  • 1 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg.
  • 1 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g.
  • 1 x GAAM Health Series ZMA, 100 caps.

  24/7 Paketet från GAAM innehåller både snabbt protein i form av vassle och långsamt kasein, vi har även lagt till ZMA för dess positiva effekt på sömn och återhämtning.


  Användningsförslag:
  Tag en portion GAAM 100% Whey Premium inom en timme efter avslutad träning.
  Tag en portion GAAM 100% Casein Premium innan sänggående.
  Tag en portion (3 kapslar) GAAM Health Series ZMA innan sänggående.
  Form:
  Kapslar, Pulver
  Fri från:
  Ägg, Gluten, Palmolja, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Må bra
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Mathias 2024-02-16
Jag rekommenderar verkligen den här produkten till alla er, den är så bra. Jag har beställt den hör 1 gång och jag ska såklart beställa en till när min nuvarande tar slut. Zma riktigt bra då de hjälper muskeltillväxt när man sover samma sak med kassein. Proteinpulver riktigt bra särkilt från ''GAAM'' då alla deras protein produkter är helt ren protein och är den bästa protein pulvret jämfört med andra. Jag rekommenderar verkligen de här paketet då de ger resultat på 0tid💪🔥
Sebbe 2023-10-18
Ett mindre varumärke Graam som är ett varumärke från proteinbolaget måste jag säga att jag är väldigt positivt överraskad av kvalitén av proteinpulvren och förmodligen den viktigaste punkten hos oss alla som skall införskaffa ett nytt proteinpulver är smaken! Smaken vanilj är bland det godaste jag har druckit. Tydlig smak av vanilj, oerhört god att blanda med både mjölk och vatten! Jag föredrar dock med iskall mjölk för att smaken och konsistensen blir som du dricker en riktigt god milkshake! Jag tycker att du som väljer ett nytt proteinpulver skall absolut testa detta! Jag har oftast varit skeptisk till kasein pulver då smaken brukar har varit mindre bra. I samband när jag köpte detta paket så valde jag ändå att testa kasein med smak av choklad. Jag tycker många stora märken har haft för söt chokladsmak och det har inte varit någon höjdare för mig iaf. Jag är väldigt nöjd med GRAAMs kasein pulver, och hur de har lyckats få en så tydlig smak av choklad och att det är lättdrucket.
2020-11-09
Verifierat köp
Har inget att klaga på förutom att ZMA kapslarna är lite väl stora. Bra smaker på pulvret och ett stort plus är att det inte klumpar sig. Bra pris och jag kommer köpa paketet fler ggr.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5