Missa inte dessa erbjudanden!

68
598 kr
Paketpris
5 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 24 gånger under de senaste dagarna

2 x GAAM Burn 240 g

1 st
299 kr
2 st
569 kr
3 st
809 kr
569 kr
598 krSumma av lösa artiklar:Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 59 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(56)

Inspiration från andra

Mest populära från Uppiggande fettförbrännare

 • Beskrivning
 • GAAM BURN är en revolutionerande fettförbrännare med en spännande sammansättning aktiva ämnen som håller vad de lovar. Det har aldrig smakat godare att bränna fett!
  GAAM BURN kan ha följande effekt på dig:

  • Thermogen effekt
  • Uppiggande
  • Hög koffeinhalt
  • Ökad ämnesomsättning
  • Minskad hungerkänsla

  GAAM ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska minska ditt underhudsfett på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt. GAAM producerar några av marknadens mest välsmakande produkter och denna är inget undantag! 


  Doseringsförslag:
  blanda ca 1/2 skopa (8 g) med 250 ml vatten i en shaker och intag 15 min innan frukost. Upprepa på eftermiddagen för maximal effekt.

  Storlek:
  - Innehåller 240 g (30 portioner).
  - Burkens totala kapacitet 750 ml.

  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Viktminskning
  Storlek:
  240 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 8 g)

  Inulin1000 mg
  Koffein200 mg
  Hallonextrakt100 mg
  Mangoextrakt100 mg
  Ginseng50 mg
  Grönt te-extrakt50 mg
  Svartpepparextrakt7 mg
  Chilifruktextrakt2 mg

  Cactus Lime:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e101), (e131), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Raspberry Boats, Sour Raspberry Twist, Sour Cherry:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e162), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Apple, Super Sour, Sour Pops:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e141), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Cola:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e150), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Varning: hög koffeinhalt (200 mg/dos). Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor samt personer som är känsliga för koffein.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

  Bäst före: se förpackning.

   

 • FAQ

Recensioner (56)

56 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sara Bjelk 2023-12-29
Verifierat köp
Älskar dessa!!! Blir pigg, kroppen kommer igång, och jag känner mig lagom hungrig först när det är frukostpaus på arbetet. Passar mig utmärkt som inte kan äta för tidigt efter uppstigning, men som även riskerar blodsockerfall efter en stund.
Emmie Gustafsson 2023-12-18
Bra tillfälle att testa en ny smak och samtidigt köpa den jag brukar! GAAM har ofta kampanjer och bra produkter med goda smaker. Dock var sour appel inte lika sur och äpplig smak som jag förväntat mig. Rekommenderar starkt sour rasberry twist! Skönt också med ett komplement till koffeindrycker och kaffe.
Jesper 2023-12-10
Varje morgon i 3 månader har jag blandat denna fatburner och BCAA+ från samma producent. Jag som har svårt att få i mig den mat som behövs för muskeltillväxt känner enormt stor skillnad i hur ämnesomsättningen har förändrats i kroppen. Jag har gått upp i vikt med cirka 3kg utan att öka fettproncent. Denna produkt är inte bara till för ni som vill gå NER i vikt, utan även för vi som försöker gå UPP.
Jonna Nylander 2023-12-03
Supergoda! Köpte sour rasberry 5/5 twist & sour pops 4/5. Det hjälper vid viktnedgång då man inte blir hungrig lika ofta och slipper småätandet. Sen så är det viktigt att äta bra för att kunna gå ner men dom gör sitt jobb. Tyvärr får man en halv fylld burk pulver.
Visa fler
56 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5