Missa inte dessa erbjudanden!

12
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Walden Farms 355 ml Chocolate Syrup

64 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(4)
Tillfälligt slut ID: PB-1218

Mest populära från Såser

 • Beskrivning
 • Är du svag för choklad? Då är detta perfekta produkten för dig! Unna dig utan att behöva tänka på kalorierna.
  Är du svag för choklad? Då är detta perfekta produkten för dig! Unna dig utan att behöva tänka på kalorierna. Genom att byta ut din vanliga chokladsås med mycket kalorier till denna så sparar du enkelt över 200 kalorier per dag! Tillverkad av naturliga kakaobönor, äkta choklad och andra naturliga smakämnen.

  • Underbar smak
  • Spara 300kcal per dag
  • Nästan helt kalorifri

  Vill du ha någonting extra på din glass, någonting gott i din smootie eller vart din fantasi leder dig så är Walden Farms det perfekta för dig!

  Genom att byta till Walden Farms produkter så kan du spara 330 kalorier per dag, 10.000 kalorier per månad och gå ned 15kg på ett år.

  Storlek:
  355ml
  Smak:
  Choklad
  Storlek:
  355 ml
 • Innehåll
 • Portion: 30 ml (12 portioner)
  Innehåll per:1 portion
  Protein0 g
  Kolhydrater0 g
  varav sockerarter0 g
  Fett0 g
  Fiber0 g
  Natrium35 mg

  Ingredienser:
  filtrerat vatten, avfettat kakaopulver, karamellfärg, naturliga smakämnen, vegetabiliska fiber, sukralos, salt, vaniljsmak, mjölksyra, xantangummi, natriumbensoat (för att bevara färskhet)
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Doomkraften 2023-07-01
Har köpt samma produkt från andra sidor där den vart jättebra, men nu så var den blsmaskig och smakade inget så vet inte om dom gjort om den eller om proteinbolaget har en annan batch av waldwns produkter, men hade gått lika bra med lite vatten istället för smakade inget!
Patrik 2021-08-15
Måste säga att denna var riktigt trevlig, perfekt till gröt, utblandning med naturell yoghurt eller bara som en pankakssås ????
Jonna 2021-03-08
En vinnande favorit! Med 0 kcal och som topping på gröten är denna helt magisk! Använde den första gången som topping på gröten när jag började min viktresa, gick ner 30kg på mindre än ett år och åt denna nästan dagligen på gröten.
Niklas 2020-09-06
Smakar lite konstgjord för att ha på tex glass, men funkar bättre i tex en kaffedrink. Men tyvärr har den knappt blivit använda andra hemma och det tyder på att det inte tillför så mycket.
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5