Ge inte upp på sås!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Ge inte upp på sås!

Kommer du ihåg senaste tillfället du kämpade med att trycka i dig en torr kycklingfilé eller tuggade i dig en sallad likt en borttappad hungrig kanin för att du bestämt dig för överge all typ av dressing och sås? Det är inget ovanligt scenario när man följer ett kostschema eller en typisk fitnessdiet.


Dom flesta håller nog med om att sås är gott, för sås är gott. Gott och smakrikt, men tyvärr ofta också fett och energirikt. Fel sorts sås kan lätt förstöra en i övrigt nyttig måltid, så det är egentligen inte konstigt att sås ofta utesluts från alla typer av dieter. Men måste du verkligen ge upp sås om du vill leva ett hälsosammare liv? Du kommer förmodligen vara tvungen att ge upp
fel sorts sås. Fel sorts sås i det här sammanhanget är sås som till exempel innehåller mycket fett eller kolhydrater. Men det finns ingen anledning att du ska undvika rätt sorts sås. 

Rätt sås är Zero Sauce

Zero Sauce är det senaste tillskottet i GAAM Nutritions breda sortiment. Som du säkert redan räknat ut på namnet, Zero Sauce, är det ett gäng lågkalorisåser. GAAM Nutrition har visionen att Zero Sauce ska vara ett naturligt val för dig som älskar sås men ibland känner dig begränsad på grund av att vanliga såser ofta innehåller ingredienser som inte går hand i hand med att gå på diet.Du kommer aldrig behöva skippa såsen med Zero Sauce. Den innehåller endast 3 kalorier per servering och är fri från både socker och fett. Zero Sauce finns i smakerna Barbeque, Garlic, Kebab, Curry och Sweet Chili. Med Zero Sauce behöver du inte leva ett liv utan sås. 

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: mmsMra (motverkar spam)