Sista chansen

3
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Adjustable Weight Vest 10 kg

1199 kr
899 kr

Tidigare lägsta pris

899 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Fler varianter:

Fler varianter:

Mest populära från Viktväst

 • Beskrivning
 • Adjustable Weight Vest ger dig möjligheten att öka den egna kroppsvikten för högre belastning under dina träningspass eller i din vardag.
  Virtufit Adjustable Weight Vest ger dig möjligheten att din egna kroppsvikt för högre belastning under dina träningspass eller i din vardag. Vikten går att enkelt justera mellan 1 - 10 kg. Adjustable Weight Vest är idealisk för olika typer av kardioaktiviteter och kroppsviktsträning.


  • Öka din egen kroppsvikt
  • Justerbar vikt mellan 1 - 10 kg
  • Tillverkad i slitstark nylon
  • Unisex
  • För träning eller vardag


  Virtufit Adjustable Weight Vest ger dig fördelen med att addera vikt som leder till högre belastning som i sin tur bidrar till både högre förbränning och ökad uthållighet. Att träna med extra vikter ökar din kapacitet och kan därför vara en stor fördel inför tävlingar, både fysiskt och mentalt. Västen är tillverkad i slitstark nylon för lång hållbarhet.


  Material:
  Nylon.

  Storlek:
  51x37x9,5 cm.

  Garanti:
  2år från leverantör.
  Färg:
  Svart
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5