Ormsalva - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Ormsalva

Ormsalva erbjuder Sveriges mest kompletta sortiment av liniment för alla typer av behov. Sedan 1979 har de legat i framkant av forskningen inom massage och muskelvård. De har breddat sortimentet ytterligare och lanserat en helt ny generation av liniment. Med fyra decenniers erfarenhet i ryggen fortsätter de blicka framåt och pressa sig själva för att bli ännu bättre. Ett steg närmare perfektion. 

 

Ormsalva grundades i Mora i slutet av sjuttiotalet och har sedan dess blivit ett av Skandinaviens mest använda och älskade liniment. All produktutveckling och tillverkning sker fortfarande i Dalarna. Genom deras samarbete med Vasaloppet bygger de vidare på den lokala traditionen och deras starka förankring inom idrott och hälsa. Deras kunder är allt från elitidrottare som vill prestera på topp till äldre människor som vill leva ett aktivt liv utan att besväras av stela ömmande muskler.

 

Allt fler upptäcker de positiva effekterna av välgörande massage med dessa kvalitetsliniment. Skäm bort dina muskler med en skön massage efter en lång dag på jobbet, ett rejält dagsverke i trädgården – eller ett hårt träningspass.

Läs mer
Filtrera efter