Delicato proteinbar - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Delicato

För de flesta så är Delicato säkerligen synonymt med bakverk, och mycket riktigt så. Delicato är nämligen Nordens största tillverkare av konditorivaror. Då kan man samtidigt fråga sig vad en konditoriproducent har att göra här hos oss på Proteinbolaget – och svaret är enkelt. Delicato har nämligen utvecklat sina produkter från att vara fyllda med enbart socker, fett och smaktillsatser till att producera konditoribitar med mindre socker, högre andel protein och allmänt hälsosammare innehåll – utan att göra intrång på smaken! Kan ni gissa hur populära dessa proteinbitar har blivit? Genomslaget har var ENORMT!
Läs mer
Filtrera efter
Alla har väl någon gång gottat ner sig en underbart välsmakande Delicatoboll, eller så kanske man hellre föredrar en punchrulle till en kopp kaffe. Oavsett vilket fika man än ätit så har man någon gång provat dessa delikatesser, på samma gång man insett att det inte är speciellt bra för kroppen. Tills nu. Genom Delicato kan man nu med gott samvete njuta av dessa välsmakande produkter och samtidigt få bra energi till sin träning. Någonsin funderat på att sätta i dig en chokladboll efter träningen, men dragit dig för det då det inte varit speciellt nyttigt? Nu kan du göra just det med hjälp av Delicato proteinbar!

En älskad smak i nyttig form
Det var några år sedan som Delicato gav sig in på kosttillskottsmarknaden, och det är en närvaro som många älskar. De har nämligen gjort det möjligt att kombinera de två saker som många inte trodde var möjligt, nämligen att en konditoriprodukt kunde vara bra för en, och dessutom hjälpa en i sin träning. Delicato proteinbar är med andra ord en smart, god och älskad produkt som inte bara är aktuell när det bjuds på kaffe eller te, det är minst lika bra och att använda sig av det efter ett hårt träningspass! Du hittar alla klassiska favoriter från Delicato, i dess nyttigare former, här hos oss på Proteinbolaget!