Gymhandskar & träningshandskar till dam/herr
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Träningshandskar & gymhandskar

Det finns många sätt att se till att göra din träning bättre och mer effektiv. Träningsredskap är en viktig faktor och något som verkligen hjälper till i många olika typer av styrketräning är träningshandskar. Inte bara hjälper de dig att få ett betydligt bättre grepp om handtag, hantlar och skivstänger, de hjälper dig också genom att skydda dina händer för smärtsamma sår och slitningar. Med andra ord är ett par träningshandskar eller gymhandskar en av de första investeringar du bör göra om du vill ta din träning till en helt ny nivå!
Läs mer
PB-8490
C.P. Sports Mesh Fitness Glove
PB-7832
C.P. Sports Iron Glove Comfort Pink
PB-2462
30
Kampanj
Better Bodies Basic Gym Gloves
PB-0911
30
Kampanj
Better Bodies Womens Training Gloves Black/Pink
PB-2801
30
Kampanj
Better Bodies Womens Training Gloves Black
PB-7284
C.P. Sports Wrist Wrap Glove Black
PB-9108
C.P. Sports Maxi Grip Glove
PB-4598
30
Kampanj
Better Bodies Pro Wristwrap Gloves
PB-5151
Gorilla Wear Dallas Wrist Wrap Gloves
PB-3094
Stacker2 Europe Fitness Gloves
PB-6540
Gorilla Wear Mitchell Training Gloves
PB-4921
Gorilla Wear Hardcore Gloves
PB-3622
30
Kampanj
Better Bodies Basic Gym Gloves Khaki Green
PB-24615
C.P. Sports Iron Glove Comfort Black
PB-12365
C.P. Sports Lady Fitness Glove Black/Grey
Träningshandskar, för dam eller för herr, hittar du här hos oss på Proteinbolaget. Dessa gymhandskar uppskattas av många aktiva på svenska gym, eftersom att de många gånger är en förutsättning för att man ska orka med intensiv och återkommande träning med hög belastning. Mycket av den styrketräning vi gör använder vi våra händer till, och det gör det viktigt att hålla händer inte enbart fräscha, utan också se till att de kan greppa utrustningen på ett säkert och effektivt sätt. Med hjälp av våra handskar blir det möjligt!

Träningshandskar för alla
Träningshandskar kan användas på många sätt, och samtidigt av många olika utövare. Det kan handla om styrketräning för ett bra grepp och skydd för händerna, men träningshandskar kan vara precis lika effektiva och uppskattade av de som sysslar med cross fit, tränar ute i kylan eller av cyklister. Det finns dessutom träningshandskar som är specialutformade för kampsport, vilket betyder att det finns en lång rad av alternativ när det gäller användning.

De träningshandskar som du hittar här hos oss på Proteinbolaget kommer inte bara att hjälpa dig i din träning – de kommer också att vara sköna att använda och modernt stiliga för att matcha en snygg träningsoutfit!