Gymhandskar & träningshandskar till dam/herr
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Träningshandskar & gymhandskar

Det finns många sätt att se till att göra din träning bättre och mer effektiv. Träningsredskap är en viktig faktor och något som verkligen hjälper till i många olika typer av styrketräning är träningshandskar. Inte bara hjälper de dig att få ett betydligt bättre grepp om handtag, hantlar och skivstänger, de hjälper dig också genom att skydda dina händer för smärtsamma sår och slitningar. Med andra ord är ett par träningshandskar eller gymhandskar en av de första investeringar du bör göra om du vill ta din träning till en helt ny nivå!
Läs mer
Träningshandskar, för dam eller för herr, hittar du här hos oss på Proteinbolaget. Dessa gymhandskar uppskattas av många aktiva på svenska gym, eftersom att de många gånger är en förutsättning för att man ska orka med intensiv och återkommande träning med hög belastning. Mycket av den styrketräning vi gör använder vi våra händer till, och det gör det viktigt att hålla händer inte enbart fräscha, utan också se till att de kan greppa utrustningen på ett säkert och effektivt sätt. Med hjälp av våra handskar blir det möjligt!

Träningshandskar för alla
Träningshandskar kan användas på många sätt, och samtidigt av många olika utövare. Det kan handla om styrketräning för ett bra grepp och skydd för händerna, men träningshandskar kan vara precis lika effektiva och uppskattade av de som sysslar med cross fit, tränar ute i kylan eller av cyklister. Det finns dessutom träningshandskar som är specialutformade för kampsport, vilket betyder att det finns en lång rad av alternativ när det gäller användning.

De träningshandskar som du hittar här hos oss på Proteinbolaget kommer inte bara att hjälpa dig i din träning – de kommer också att vara sköna att använda och modernt stiliga för att matcha en snygg träningsoutfit!