Missa inte dessa erbjudanden!

Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Gorilla Wear Gel Glove Wraps Black

149 kr
Summa av lösa artiklar:
Storlek
L/XL Lagervara Bäst före: S/M Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-2202259

Mest populära från MMA, Boxning & Brottning

 • Beskrivning
 • Gorilla Wear Gel Glove Wraps är det perfekta tillbehöret i kombination med dina boxningshandskar för maximalt skydd och absorption!
  Gel Glove Wraps erbjuder tillsammans med dina boxningshandskar det ultimata skyddet under träning och match. Handskarna är lätta och tunna, men erbjuder ändå ett bra skydd tack vare den innovativa gel teknologin i kombination med handledsstöd och utvalda material.

  • Kombinera med dina boxningshandskar
  • Maximalt skydd och absorption
  • Öppen ventilerande design
  • Lätta och tunna
  • Handledsstöd

  Minskad skaderisk!

  Gel Glove Wraps kommer med en öppen design och material som andas vilket säkerställer god ventilation. Gel Glove Wraps minskar risken för skador och kommer att bli din nya vapendragare i jakten på din fulla potential.


  Material:
  70% polyester neopren, 20% gummigel, 10% nylon (kardborre).
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Werewolf-Hunter (ja, jag heter faktiskt så) 2022-06-21
Äntligen kom jag till skott! Har länge slarvat med lindor när jag tränar sandsäck eller boxas på klubben, det tar liksom för mycket tid och till vilken nytta... tänker jag och så får man någon lätt vrickning i handleden såklart. Med ''Fastwraps'' så tar det mindre än 1 minut per hand att linda och det där bängliga momentet när varje finger ska lindas försvinner framförallt...
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5