Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements HMB Magnum 150 caps

329 kr
329 kr

Tidigare lägsta pris

329 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-59203

Mest populära från HMB

 • Beskrivning
 • HMB Är leucinmetaboliten som verkar ”sparande” på muskelmassan alltså antikatabol.

  HMB från Swedish Supplements är en "Back to basic" produkt i kapselform. Eftersom många ämnen kräver högre doser för att fungera har de tagit fram Magnum caps, en extra stor kapsel som rymmer upp till 1300mg substans per kapsel. Beta Hydroxy Beta Metylbutuyrat HMB är metabolit från aminosyran leucin. HMB skapas alltså i samband med att leucin omsätts inuti kroppen.

  • HMB aktiverar anabola processen m-TOR
  • Metabolit av Leucin
  • Antikatabolt
  • Förbättrar uthållighet


  HMB motverkar nedbrytning av muskelvävnad på så sätt att ämnet hämmar enzymer som har en nedbrytande effekt på dina muskler.

  HMB har en halveringstid på cirka 2½ timme och är sedan nere på basnivåer efter ungefär nio timmar. Intagen av HMB bör därför ske både i samband med träning, för att nå peaken under träningspasset, samt jämnt utspritt över dagen för att försöka ha en konstant hög nivå.

  Rekommenderad användning:
  På träningsdagar tag 2 kapslar på morgonen, 2 kapslar före träning samt 2 kapslar vid sänggåendet. På vilodagar tag 2 kapslar på morgonen, 2 kapslar till lunch samt 2 kapslar på kvällen.

  Storlek:
  150 Magnumkapslar.

 • Innehåll
 • Innehåll per kapsel respektive dagsdos 6 kapslar.
  Kalcium βeta-Hydroxy βeta-Metylbutyrat
  -varav kalcium
  1000 mg
  190 mg 24 %*
  6000 mg
  1140 mg 142 %*
  * för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.


  Ingredienser: CaHMB (Kalcium βeta-Hydroxy βeta-Metylbutyrat) kapselhölje [bovint gelatin, färgämne (titanium dioxid)], klumpförebyggande medel (magnesium stearat, kisel dioxid).

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5