Swedish Supplements BCEAA, 500 g | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
27

Swedish Supplements BCEAA, 500 g

ID: PB-8277

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Smak: 
Antal: 
 • Beskrivning
 • Tag dina resultat till nästa nivå med hjälp av en av världens mest avancerade aminosyratillskott.

  BCEAA Next level by Christofer Nober.

  Tag dina resultat till nästa nivå med hjälp av BCEAA Next level by Christofer Nober. En av världens mest avancerade aminosyratillskott som kryddats med olika anabola aktivatorer, elektrolyter, högeffektiva aminosyror som effektivt stoppar kroppens katabola processer. Ett ”powerhouse” av ämnen sammansatta för dig som har målet att utvecklas och komma över din platå i utvecklingen.

  • Ökad styrka
  • Ökad muskelmassa
  • Avancerad aminosyreprofil
  • Ökad explosivitet

  BCEAA är som namnet antyder i grunden en essentiell aminosyra blandning med extra högra doser av BCAA. De essentiella aminosyrorna är 9 till antalet och kan inte syntetiseras av kroppen självt utan måste tillföras genom kosten på daglig basis. Om man inte lyckas få den mängd som kroppen behöver genom maten tvingas kroppen bryta ner muskelprotein för att få dessa till de mest akuta processerna. Detta kallas för ett katabolt tillstånd, man är i sk negativ kvävebalans. De essentiella aminosyrorna spelar alltså en nyckelroll för att reparera och bygga upp muskelvävnad, reglera sömn och humör, hjälpa till att omvandla fettsyror till energi, producera viktiga hormoner, understödja avgiftning av kroppen från skadliga ämnen, reglera blodsockernivåer samt stötta det centrala nervsystemet. Alltså en mängd nyckelfunktioner. I BCEAA från Next Level finns extra höga andelar av BCAA de grenade aminosyrorna (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) Dessa tre är i huvudsak ansvariga för att försätta kroppen i ett uppbyggande tillstånd där muskelmassa kan byggas upp och energinivåerna genom blodsockret regleras. Man brukar tala om att L-Leucin är den i särklass viktigaste aminosyran eftersom L-Leucin direkt påverkar ett litet signalprotein kallat mTOR som finns i musklerna. mTOR reglerar musklernas celltillväxt, celldelning, proteinsyntes och fettsyntes. mTOR styrs av de cellulära energinivåerna och stimuleras av hormonet insulin, tillväxtfaktorer, födointaget och inte minst aminosyran Leucin. För lite energi i systemet, avsaknad av Leucin eller låga insulinnivåer gör att systemet ställs om till katabol nedbrytande fas. Ett tillskott av någon av dessa har alltså en motsatt effekt – anabolism. Vi kan säga att Leucin i det här fallet fungerar som den direkta gaspedalen på mTOR så att uppbyggnadsfarten ökar igen.


  I vår aminosyramatrix återfinns även två inte essentiella aminosyror L- glutamin samt Taurin. Vid en negativ energibalans i kroppen bryts muskelmassa ner för att få energi och de essentiella aminosyror friställs för att täcka det som behövs just då. Samtidigt bryts betydande mängder L-Glutamin ner och används som bränsle. Ett tillskott av L-Glutamin minskar då denna nedbrytning och kan sägas ha en muskelsparande effekt. L-Glutamin spelar också en viktig roll för immunförsvaret speciellt vita blodkroppar. Man burkar säga att ca 60% av muskelmassa består av just L-Glutamin. Aminosyran Taurin hjälper muskelceller att vara väl hydrerade (ha en optimal mängd vätska i sig) och därmed inte lika lätt brytas ner vid ett katabolt tillstånd tex efter ett hårt träningspass.


  Elektrolyter
   som kalium, magnesium, natrium och kalcium samverkar alla till att behålla en bra vätskebalans i kroppen. När vi tränar svettas vi mycket och förlorar både salt och mineraler. Effekten av detta kan vara kramper i musklerna men även en minskad prestationsförmåga. Vätskebalansen är av yttersta vikt för att kroppen ska kunna byggas upp.


  Betain, trimetylglycin
  . Detta ämne som finns rikligt i spenat samt rödbetor har forskarna funnit lovande effekter hos. Vad forskningen ser indikationer på är att betain kan öka koncentrationen av kreatin i musklerna vilket skulle kunna ge ökad explosiv styrka. I en studie verkar det som om betain kan höja egenproduktionen av tillväxthormon och IGF-1 samt sänka stresshormonet kortisol vilket resulterar i ännu bättre anabolism PMID: 23870626


  Fosfatidinsyra
   är en sk fosfolipid (fettsyra) som oftast utvinns från soja Fosfatidinsyra bildas naturligt i muskelcellernas cellmembran speciellt vid excentrisk träning och har visat sig binda till och aktivera signalproteinet mTOR. Därmed kan det räknas som en tillväxtfaktor. Flera studier pekar på att fosfatidinsyra har en kraftig påverkande effekt på mTOR C1 (en av mTORs två varianter) hos människoceller vilket ökar styrketräningens effekter och att upptagsförmågan genom kosten är så gott som fullständig. Fosfatidinsyra som kosttillskott verkar alltså fungerar bäst tillsammans med styrketräning och gärna träning med delvis fokus på den excentriska (sänkande) delen av rörelserna. Resultatet – En kraftigare signalering till kroppen att börja bygga uppmuskelmassan!


  I en av de första mänskliga studierna med Phosphatidic Acid (publicerad i JISSN) tittade forskarna på effekten på muskelstyrka och kroppsammansättning. Sexton styrketränande personer valdes ut och delades in i två grupper – en grupp som fick placebo och en som fick 750 mg Phosphatidic Acid per dag i åtta veckor. Den grupp som fick Phosphatidic Acid uppvisade en styrkeökning i sina knäböjresultat på 12,7 % och en ökning av muskelmassan med 2,6 %, medan placebogruppen ökade sin knäböj med 9,3 % och endast uppvisade en ökning på 0,1 % av muskelmassan. En ökning av muskelmassan med 2,6 % under åtta veckor i jämförelse med 0,1 % hos placebogruppen är fantastiskt bra!


  BCEAA har även utrustats med en mitokondrie potentiator nämligen Citrusbioflavoniden Watts Up®. Alla muskelceller har små energifabriker/kraftstationer (mitokondrier) där näringsämnen som sockerarter, aminosyror och fettsyror förbränns med hjälp av syre till koldioxid och vatten och kroppens eget energiformat ATP (Adenosin tri phosfat) utvinns.  Denna process kallas för cellandningen. I processen förbränns dock inte allt syre utan speciellt vid hård fysisk ansträngning kan skadliga mängder syre finnas i systemet och orsaka oxidativ stress Watts up har i studier visat sig kunna ha en positiv effekt på ATP produktionen, effektivisera denna och minska den oxidativ belastning som uppkommer när det finns ett överskott av syre i förbränningsprocessen. Watts Up® alltså påverkar inte bara den respiratoriska processen positivt utan åstadkommer en snabbare effektivare ATP produktion också.


  Watts Up® ökar kväveoxid produktionen vilket också förbättrar blodflödet i blodkärlen eftersom dessa då utvidgas. Transport av syre och näringsämnen till muskeln förbättras och slaggprodukter som mjölksyra bort ifrån den samma underlättas. Detta visar studier på WattsUp


  Watts Up®
  har visat sig ge en signifikant ökning i maximal styrka med 36% Anmärkningsvärda siffror när det gäller explosivitet.


  Watts Up® sänker signifikant syrebehovet för att ge en förutbestämd kraftmängd. Kort och gott mer effekt innan du blir för andfådd


  Watts Up® ger en 5% ökning i styrka jämfört med placebo hos elit tränade försökspersoner.

  Swedish Supplements BCEAA är det ultimata tillskottet för dig som kräver det lilla extra. Använd BCEAA med fördel under eller strax efter ditt pass för att hålla kroppen i en uppbyggande fas och komma närmare ”The Next Level”

  Doseringsanvisning: Blanda en rågad skopa (17 g) med vatten och drick under träning.

  Storlek:
  500g.

 • Innehåll
 • Innehåll per portion 17 g.
  L-leucin4000 mg
  L-isoleucin1000 mg
  L-valin1000 mg
  L-lysin1000 mg
  L-treonin600 mg
  L-metionin300 mg
  L-fenyalanin250 mg
  L-trypofan100 mg
  Taurin500 mg
  Vitamin C (askorbinsyra)500 mg (625%)*
  Vitamin B6 2 mg (142%)*
  Natriumklorid300 mg
  Magnesiumcitrat250 mg (66%)*
  Kalciumcitrat200 mg 
  Kaliumklorid200 mg 
  L-glutamin2000 mg
  Betain (trimetylglycin)1250 mg
  Fosfatidinsyra750 mg
  Watts Up® Bioflavonoidcomplex (Citrus sinensis)500 mg
   
   * för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.


  Ingredienser: aminosyror (l-leucin, l-glutamin, l-valin, l-isoleucin, l-lysin, l-treonin, l-metionin, l-fenyalanin, l-trypofan), fosfatidinsyra (från soja), betain, surhetsreglerande medel (äppelsyra), taurin, Watts Up® (bioflavonoidcomplex från Citrus sinensis), mineraler (magnesiumcitrat, kaliumklorid, natriumklorid, kalciumcitrat), aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k), färgämne: E131 (isotonic NRG flavour), vitamin B6. Innehåller en källa till fenyalanin.

Recensioner (4)

4 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Bahez Salim 2020-10-24
Bästa produkten hittills mer ork och fokus, mindre träningsvärk

0 | 0

Kiril Dunev 2020-09-27
I love it, but is way too sweet! I need to mix one scoop in 1l of water to be able to drink it

0 | 0

bertil eklund 2020-07-08
wow. gett mig orka mer och piggare efteråt och dagen efter fick jag träningsvärk. super kanon

0 | 0

Quan Vo 2020-06-11
Verifierat köp God smak och mycket piggare

0 | 0

Visa fler
4 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker