- God smak
- Lätt att laga
- 30% protein
Med SCITEC PROTEIN PANCAKE har du mer näringsrika pannkakor lätt tillgängliga, eftersom de är snabba att förbereda och tillaga. När du en gång smakat våra fantastiska pannkakor, kommer du aldrig att vilja gå tillbaka till vanliga lågprotein pannkakor igen! Den största fördelen med PROTEIN PANCAKE, är att du lätt kan förse dina muskler med lämplig mängd snabbt och långsamt absorberat protein (Vassle, Ägg, Kasein) på ett väldigt trevligt sätt. Protein bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och också till upprätthållandet av ett normalt skelett!
Doseringsförslag:
Blanda 37 g (1 skopa) med cirka ½ skopa skummjölk eller vatten. Skaka eller mixa kraftigt tills det liknar en vanlig pannkakssmet. Häll ner i ett “non stick” stekjärn och stek på mediumvärme tills den pannkakan blir gyllenbrun på bägge sidor. Experimentera med tjockleken på smeten, storleken på pannkakorna och stektiden för att få exakt den pannkaka du föredrar!
Storlek:
1036g - 28 portioner