Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Pureness Chagapulver 28 g

269 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Inspiration från andra

Mest populära från Chaga

 • Beskrivning
 • Pureness Chagapulver är ett kraftfullt och stärkande svamppulver, som du kan dricka som te! Chagapulvret är framställt ur vildväxande finländsk sprängticka som är fylld med näring från björken. Sprängticka har länge använts som naturmedel och räknas in som ett nordiskt "superfood"
  Den vilda sprängtickan växer på trädstammen, där den ser ut som en stor svart knota. Chaga är full av välgörande näringsämnen, den är även rik på mineraler, antioxidanter, enzymer och flera värdefulla spårämnen.


  • Mycket drygt och starkt extrakt
  • 100% finländsk chaga
  • Lätt att använda
  • Mineraler
  • Antioxidanter


  Ett nordiskt superfood!  Chagan som används i kosttillskott kommer oftast från Ryssland eller Kanada, men Pureness chaga skördas uteslutande från björkarna i de finska skogarna. Chagapulver är lätt att använda, och du behöver inte så mycket. Blanda en liten mängd med valfri vätska. För chaga-te kan du ta en tredjedels tesked av pulvret i en mugg eller ett glas, och fylla på med varmt te-vatten. Klart att avnjutas! Drick två gånger dagligen, t ex morgon och kväll

  Användningsförslag:
  Ta en tredjedels tesked och blanda i valfri dryck.

  Storlek:
  28 g.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Koffein
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  28 g
  Kategorier
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1/3 tsk
  Energi
  Fett0 g
  - varav mättat0 g
  Kolhydrater0 g
  - varav sockerarter0 g
  Protein0 g
  Salt0 g
  Betaglukaner100 mg

  Ingredienser: Chaga-extrakt, dextrin.
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Andreas Hedqvist 2023-04-18
Pureness Instant Chagapulver är min favorit att blanda i en kopp kaffe på morgonen. Faktum är att kaffe utan chaga nu smakar sämre och genom att hålla alla förkylningar borta har chaga blivit en god och hälsosam vana. Proteinbolaget håller ett bra lager, lågt pris och snabb leverans så även om jag jämför innan jag lägger in en beställning har de blivit min reguljära leverantör.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5