Missa inte dessa erbjudanden!

Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Proteinbolaget Woman T-shirt Black

149 kr
Summa av lösa artiklar:
Storlek
XS Tillfälligt slut Bäst före: S Lagervara Bäst före: M Lagervara Bäst före: XL Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-069

Mest populära från T-shirt

 • Beskrivning
 • Ny uppdaterad snygg och skön T-shirt med ett stilrent ProteinBolaget-tryck på vänster bröst. Passar grymt bra både på gymmet och till vardags tack vare det sköna materialet!
  2021 års Proteinbolaget T-shirt kommer i en uppdaterad och stilren design, fortfarande med samma sportiga framtoning och i ett mycket mer funktionellt material som gör tröjan perfekt för all slags träning!

  • 100% polyester
  • Stilren design
  • Proteinbolaget™ logo på vänster bröst.
  • Skönt och slitstarkt material.

  Proteinbolaget T-shirt!

  Proteinbolaget™ T-shirt är framtagen i 100% polyester för högsta funktionalitet. De värme och fuktreglerande egenskaperna gör tröjan till ett perfekt träningsplagg som du även kan bära till vardags.

  Proteinbolaget™ T-shirt är tillverkad med en process där färgpigment adderas direkt till textfibern. Detta reducerar markant såväl mängden vatten som kemikalier som används vid själva produktionen. Vilket i sin tur innebär en än mer miljövänlig produktion som dessutom ger ett bättre färgdjup och färgbeständighet.


  Material:
  100% polyester.
  Färg:
  Svart
  Klädstorlek:
  M, S, XL, XS
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5