Missa inte dessa erbjudanden!

4
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

NOW Probiotic-10 25 billion 50 caps

445 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Probiotika / Mjölksyrabakterier

 • Beskrivning
 • NOW Probiotic-10 erbjuder ett balanserat spektrum av levande organismer bestående av probiotiska bakteriestammar som är motståndskraftiga mot syra och som naturligt koloniserar den mänskliga mag-tarmkanalen.
  Probiotiska bakterier är avgörande för en hälsosam matsmältning. De hjälper till att upprätthålla tarmarnas integritet, stödjer en korrekt tarmmotilitet och deltar i avgiftningsprocessen. Probiotic-10 använder bakteriestammar som kliniskt har validerats för sitt stöd för en frisk immunfunktion.

  • 10 probiotiska bakteriestammar
  • Ökat immunförsvar
  • Förbättrad maghälsa
  • Bättre näringsupptag

  10 olika probiotiska stammar


  Probiotic-10 är ett kraftfullt tillskott. Med en imponerande kombination av 10 olika probiotiska stammar, skapar detta tillskott en gynnsam miljö för de goda bakterierna att trivas i. Eftersom stammarna är motståndskraftiga mot magsyra kan de nå tarmarna intakta och utöva sina gynnsamma effekter där det behövs som mest.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gelatin
  Storlek:
  50 caps
 • Innehåll
 • Innehåll per dagsdos 1 kapsel
  Blandning av 10 stammar av probiotiska bakterier (25 miljarder CFU) 160 mg

  Ingredienser: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (BI-05), mikrokristallin cellulosa, hypromellos (cellulosakapsel), FOS (fruktooligosackarider), askorbylpalmitat och kiseldioxid.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5