Missa inte dessa erbjudanden!

2
15
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

12 x Manuka Sport Energy Gel Honung Mixpack

12 st
359 kr -15%
420 kr / 359 kr
420 kr

Tidigare lägsta pris

420 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(2)
Tillfälligt slut ID: PB-189427 Styckpris: 30 kr

Inspiration från andra

Mest populära från Kolhydratladdning

 • Beskrivning
 • Manuka Sport Energy Gel Honey innehåller en unik formel med 4 olika snabbupptagliga kolhydrater.

  Manuka Sport Energy Gel Blandpack innehåller 12 st Manuka Sport Energy gels i 4 olika smaker; Tropisk, Björnbär, Citrus och Körsbär. Varje gel har en unik sammansättning av fyra kolhydrater (manukahonung, maltodextrin, glukos och fruktos) samt fyra elektrolyter (natrium, kalium, kalcium och magnesium) vilket ger en förbättrad vätskebalans vid fysisk träning och bidrar till uthållig prestation.


  • Unik kolhydratskälla
  • Manuka honung
  • Elektrolyter
  • Koffein


  Optimera din prestanda med Manuka honung!

  Manuka Sport Energy Gel Honey innehåller en blandning av kolhydrater (27,5 g), 57 mg natrium och koffein 45 mg för att uppnå de optimerade nivåerna för hydrering och energi. Honung är naturlig energi, fri från konstgjorda ingredienser. I decennier har forskning visat att honung, som ett fristående kosttillskott, är en utmärkt hörnsten vid träning och tävling.


  Doseringsförslag:

  1-2 påsar i timmen, gelen kan också blandas med 300-500 ml vatten och användas som sportdryck.

  Storlek:
  12 x 45 g.
  Form:
  Gel
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Energi
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 100 g
  Energi1044kJ / 246kcal
  Kolhydrat61,1 g
  - varav sockerarter33,6 g
  Fett<0,1 g
  - varav mättat<0,1 g
  Protein<0,1 g
  Fiber<0,1 g
  Salt0,3 g

  Ingredienser: Vatten, Manukahonung (16%), Glukos, Fruktos, Maltodextrin, Äppeljuicekoncentrat, Elektrolyter (Natriumsalt, Kaliumklorid, Kalciumlaktat, Magnesiumkarbonater), Citronjuicekoncentrat, Naturliga smakämnen, Koffein anhydrous, Konserveringsmedel (Kaliumsorbat).
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jakob 2020-09-16
Möter alla förväntningar jag hade med bravur. Bra energi, inga problem med magen under långa löprundor. Har tidigare fått det med andra gels jag provat. Alla smakar gott, gillar citrus bäst!
Eliots 2020-09-10
Klart bäst! Det här är den bästa gel som jag provat. Dem ger verkligen både snabb och långtidsverkande energi. Jag får ut mycket mer i varje träningspass och vid tävling så är de helt nödvändiga för att hålla fokus och prestation hela väg in i mål. Har även god erfarenhet från Manuka för immunförsvar vid halsont och förkylning.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5