Köp Proteinpannkakor | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Proteinpannkakor

Älskar du pannkakor men har svårt att se det som en ideal måltid när man hårdtränar? Som tur är finns det en enkel lösning - proteinpannkakor! Genom att byta ut klassiska pannkakor mot proteinpannkaksmix kan du förse din kropp med mer protein samtidigt som du kan fortsätta äta pannkakor. Vi har proteinpannkakor från omtyckta varumärken som First Class Brands, Scitec Nutrition och GAAM Nutrition. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 10 av 10

Senast besökta produkter

Vad är proteinpannkakor?

Proteinpannkakor är det lite mer medvetna valet för dig som älskar pannkakor men vill få i dig mer protein, samtidigt som du får i dig mindre kolhydrater och fett. Vanligtvis innehåller proteinpannkaksmixar rikligt med protein och lågt med socker. Många mixar är också glutenfria men inte alla, så är du ute efter glutenfria proteinpannkakor är det bra att titta lite extra på innehållet.

Proteinpannkakor recept

Det finns oändliga möjligheter att variera en proteinpannkaksmix. Oavsett om du är sugen på tunna eller tjocka pannkakor, eller kanske till och med våfflor så kan du med enkelhet använda dig av samma mix. Proteinpannkakor är som sagt ett enkelt sätt att förse din kropp med protein oavsett om det är pannkakor till frukost, mellanmål eller kvällsmat. Vi har en hel del recept på olika sorters proteinpannkakor i vårt magazine om du behöver inspiration.

Vill du ha recept direkt så kan vi tipsa dig om pannkaksrullar med proteinella, proteinpannkakor och proteinvåfflor .Ett annat tips är att toppa dina proteinpannkakor med något gott från kategorin Såser och röror.