Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
35 GAAM Caffeine 100 tabs
Fler varianter
-5%
Paketpris
5 GAAM Caffeine 200 tabs
Fler varianter
-10%
Paketpris
2 GAAM Caffeine 300 tabs
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
1 WellAware Caffeine 180 tabs
Artikel 5 av 5

Boosta mentala & fysiska prestandan med koffeintabletter

Koffeintabletter innehåller bra dos av koffein som är ett centralstimulerande ämne. Det ger kosttillskottet förmågan att öka det mentala fokuset samtidigt som det minskar på trötthetskänslor. Visste du att en koffeintablett motsvarar 2-4 koppar kaffe? Perfekt för dig som vill sluta dricka kaffe. Koffein, med sina prestationshöjande fördelar, finns därför också i många andra tillskott som PWO-produkter, fettförbränning och energidrycker. Se också vår artikel om koffein och hur det påverkar din kropp.

Varför koffeintabletter?

Precis som en varm kopp kaffe, kan en koffeintablett hjälpa till att ge temporär boost för energi, minne och fokus. Därför kan en koffeintablett vara bra att ta inför träningen, plugget eller jobbet för att öka din koncentration och vakenhet. Koffein har kopplats till andra fördelar som bättre koordination, mindre smärta och känsla av trötthet och förbättrad uthållighet vid högintensiva övningar - alltså perfekt för dig som tränar.

En koffeintablett hjälper dig att hålla dig vaken när du känner dig sömnig eller ovanligt trött eller svag. Dessutom är koffeintabletter praktiska, då de enkelt kan följa med i väskan - eller träningsväskan - och även lätta att svälja samt ger omedelbar effekt. 

Vanliga frågor om koffeintabletter

Är det säkert att ta koffeintabletter varje dag?

Att ta koffeintabletter dagligen kan vara säkert för vissa personer, men det är viktigt att överväga individuella toleransnivåer och eventuella hälsorisker. Det är bäst att rådgöra med en läkare innan du inrättar en daglig vana av koffeintillskott för att undvika eventuella negativa effekter.

Hur mycket koffein finns det i vanliga koffeintabletter?

Mängden koffein i koffeintabletter varierar beroende på märke och produkt. Ofta innehåller en tablett ungefär lika mycket koffein som en 2-4 koppar kaffe, men det kan variera på mängden tabletter du väljer att ta. Det är viktigt att läsa produktetiketten och följa doseringsrekommendationerna för att undvika överdosering.

Hur fungerar koffeintabletter?

Koffeintabletter fungerar genom att öka nivåerna av adenosin i hjärnan, vilket leder till ökad vakenhet och minskad trötthet. Koffein fungerar också genom att stimulera frisättningen av signalsubstanser som dopamin och noradrenalin.