Sista chansen

2
Kampanj
17
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

GAAM Quercetin 60 Caps

239 kr / 199 kr
239 kr

Tidigare lägsta pris

239 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Fler varianter:

60 caps
199 kr -17%
120 caps
398 kr -17%
180 caps
597 kr -17%

Mest populära från Hälsokost övrigt

 • Beskrivning
 • GAAM Quercetin är ett högdoserat kosttillskott med hela 500 mg quercetin per dos (250 mg per kapsel). Upptäck de mångsidiga hälsofördelarna med Quercetin.
  Quercetin förekommer naturligt i frukt, grönsaker och bär där det bland annat ger dem sin färg. Quercetin är vanligt i vindruvor, citrusfrukter och äpplen. Quercetin är ett kosttillskott som kan ha en rad potentiella hälsofördelar, inklusive antioxidant- och antiinflammatoriska egenskaper, samt förbättringar för hjärt- och kärlhälsan. 

  • 500 mg per dos
  • Smidiga kapslar
  • Högdoserat
  • Har antioxidant- och antiinflammatoriska egenskaper
  • Kan förbättra din hjärt- och kärlhälsa


  En av våra mest aktiva flavonoider

  Quercetin är mest känd för sina egenskaper som flavonoid och fjust quercetin är en av våra mest aktiva flavonoider. GAAM Quercetin är ett högdoserat kosttillskott med hela 500 mg quercetin per dos (250 mg per kapsel).


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 kapslar
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Quercetin / Kversetiini 500 mg

  Ingredienser: quercetin-dihydrat (sophora japonica L-flos), bromelanin: ananas comosus - fructus, caulis, risblandning: risextrakt, risskal, emulgeringsmedel (gummi arabicum (E414)), veg. olja (solros).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5