Sista chansen

9
10
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Life Series Vegan Hyaluronic acid & vitamin C 120 caps

60 caps
99 kr
120 caps
179 kr -10%
180 caps
252 kr -15%
198 kr / 179 kr
139 kr

Tidigare lägsta pris

139 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
space
Antal:

Välj produkt i listan ovanför
(2)
Tillfälligt slut ID: PB-04699 Styckpris: 90 kr

Mest populära från Led- & muskelvärk

 • Beskrivning
 • GAAM Life Series Vegan Hyaluronic acid & vitamin C är ett kosttillskott framtaget för optimal hälsa i hud och leder.
  Produkten innehåller hyaluronsyra som är känd för sina återfuktande egenskaper och är vanligt förekommande i flera olika skönhetsprodukter. Hyaluronsyra hjälper till binda fukt i huden samt fungerar som smörjmedel för kollagen och elastinfibrerna i huden. Att upprätthålla balansen av hyaluronsyra minskar förekomsten av synliga rynkor, håller huden spänstig och ger en hälsosam lyster. 

  • Hyaluronsyra berikad med Vitamin C
  • Bra för ledhälsan
  • Bra för huden
  • Antioxidant

  Hyaluronsyra och dess effekt

  Andra saker som får huden att åldras i förtid är gifter och föroreningar i vår miljö. För att motverka dessa effekter och ytterligare förstärka produkten så innehåller den även vitamin C, vilket är en av de kraftfullaste antioxidanter vi känner till. Antioxidanter är kroppens skydd mot fria radikaler. Förenklat kan man likna Antioxidanter som en sorts rostskydd för våra celler.

  Hyaluronsyra spelar även en viktig roll för våra leder och broskvävnad då den har en stötdämpande funktion och motverkar slitage.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  120 kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Fisk, Gelatin, Kolsyra, Konserveringsmedel, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  120 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Hyaluronsyra50 mg
  Acerola500 mg
  - varav vitamin C100 mg (100% DRI)

  Ingredienser: Acerola, hyaluronsyra, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204).

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Lisen 2022-03-22
Denna produkt ger mig helt enkelt ett bättre liv. När jag äter den regelbundet blir mina leder mindre smärtsamma och jag får en helt annan möjlighet att röra mig, greja i trädgården, ja, jag kan till och med sticka och trimma mina hundar! Och det är Frihet! Känner liknelse med en uttorkad, hängig blomma som får vatten och näring av en vänlig själ! C-vitaminen höjer effekten ytterligare! Bravo!!
Anna bengtsson 2022-03-21
Jag har så nybörjat med dessa (tre veckor ca) men jag upplever att jag har mindre ont i mina fingrar. Sover tillockmed bättre. Rekommenderar att testa!
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5