Sista chansen

2
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Elit Nutrition Vitamin C + Zinc 90 tabs

199 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från C-vitamin

 • Beskrivning
 • Vitamin C + Zink från Elit Nutrition är ett utmärkt tillskott för kroppens normala funktion.
  Vitamintillskott från Elit Nutrition som innehåller livsnödvändiga vitaminerna Vitamin C samt Zink. C-vitamin är livsnödvändigt för att ämnesomsättningen skall fungera ordentligt. För att kroppen skall kunna ta upp näringsämnen och tillgodogöra sig energin samt att den i sin tur bryts ner krävs Vitamin C.

  • Kraftfull antioxidant
  • Livsnödvändig
  • Bra för huden
  • Bra för immunförsvaret


  Kraftfull antioxidant

  C-vitamin är en antioxidant som skyddar kroppen mot oxidativ stress. Oxidativ stress uppkommer till följd av kroppens omsättning av syre. C-vitamin är viktigt även för huden. C-vitamin är en byggsten vid till verkningen av kroppens egna kollagen. Kollagen är ett protein som ser till att huden hålls välbevarad.

  C-vitamin är livsnödvändigt för att ämnesomsättningen skall fungera ordentligt. För att kroppen skall kunna ta upp näringsämnen och tillgodogöra sig energin samt att den i sin tur bryts ner krävs Vitamin C.

  Zink anses vara kroppens viktigaste mineral. Likt C-vitamin inte kan producera på egen hand och vi måste få i oss det via kosten. Zink räknas även som en antioxidant och hjälper kroppen mot oxidativ stress. Zink återfinns i alla kroppens celler och bidrar bland annat till normal funktion i vår hud, hår samt naglar.


  Doseringsförslag:
  1-2 tabletter dagligen i samband med måltid.
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Fisk, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  90 tabletter
 • Innehåll
 • InnehållPer. Tabl
  Vitamin-C1000 mg (1250% DRI)
  Zink20 mg (200% DRI)

  Övriga ingredienser: L-askorbinsyra, konsistensmedel (isomalt), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5