Handla dietdryck & lågkaloritryck - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Dietdrycker

Att ta kontroll över sin vikt är många gånger lättare sagt än gjort. Kanske har du provat på mängder av olika dieter för att lyckas gå ner i vikt, eller laborerat med en viss kost för att hålla dig på samma vikt hela tiden. Vi vet att det är svårt, och av den anledningen rekommenderar vi att du provar på våra dietdrycker. För på sista raden handlar det om intäkter och utgifter, där utgifterna ska vara högra. Det handlar om kalorier, och desto färre du sätter i dig desto lättare har du för att kontrollera vikten. Välj dina favoriter bland våra dietdrycker!
Läs mer
PB-3855
Clean Drink, 330 ml
PB-4633
Aloes Aloe Vera
PB-8896
NJIE FREENO Zero Sugar
PB-4230
6
8 x Barebells Milkshake, 330 ml, Creamy Pear
PB-1500
Nutramino Protein Low Carb Shake, 330 ml
PB-4634
Aloes Aloe Vera, 1,5 l
PB-2219
Allevo One Meal Smoothie, 330 ml
Att ha kontroll är en fundamental känsla hos alla människor. Vi behöver känna att vi vet vad som händer och att vi kan kontrollera vår omgivning. Därför är det många gånger så att det känns hopplöst när vikten ska kontrolleras. Det går inte alltid som man vill. Men det finns hjälp att få. Med en dietdryck till mellanmål eller som fullständig måltidsersättning ger du dig själv chansen att ta kontroll över din vikt, oavsett om det handlar om att bibehålla vikt eller gå ner. Med dietdrycker tar du den enkla vägen mot din kroppskontroll.


Går ner i vikt och träna bättre

Det finns flera positiva egenskaper med att dricka en lågkaloridryck. Tack vare sitt låga kaloriinnehåll används dietdrycker av både elitidrottare och motionärer eftersom att de samtidigt också innehåller viktiga proteiner, vitaminer och mineraler. Det finns också de dietdrycker som innehåller aktiva substanser som ger dig extra energi i både vardag och träning och ett bättre mentalt fokus. Dietdrycker är med andra ord den perfekta lösningen för dig som letar efter kontroll, energi och en snabb, nyttig måltid i en stressig vardag.

På Proteinbolaget hittar du mängder av olika dietdrycker, med olika innehåll och smaker. Välj den som passar dig!