Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements Hellfire 90 caps

299 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från Termogena fettförbrännare

 • Beskrivning
 • Hellfire en avancerad produkt inom fettförbrännarkategorin, idealisk för dem som söker maximalt stöd under en kaloribegränsad diet och intensiv träning. Kapslarnas bekväma dosering gör dem enkla att integrera i din dagliga rutin, vilket gör det lättare att hålla sig till dina hälsomål.
  Att välja rätt kosttillskott under en diet kan vara avgörande för att uppnå önskade resultat. Hellfire tillhör kategorin fettförbrännare och är speciellt framtagen för att komplettera en kaloriunderskottsbaserad diet. Dessa smidiga kapslar innehåller hela 14 aktiva ingredienser och är särskilt effektiva inför cardio och andra träningspass.

  • Kraftfull & potent formel
  • Maximerad fettförbränning
  • Energi & fokus
  • 14 aktiva ingredienser


  Det perfekta kosttillskottet vid diet!


  Hellfire är designad för att möta de krav som en diet ställer och Swedish Supplements har verkligen inte sparat på krutet när det gäller sammansättningen. Varje kapsel är packad med en imponerande lista av aktiva ämnen för att maximera dess effektivitet.

  En av de primära ingredienserna är koffein. Detta gör Hellfire till ett utmärkt val när energin är låg eller när du behöver en boost inför morgonkardio. Dessutom innehåller Hellfire Krom, som är viktigt för normal reglering av blodsockret


  Doseringsförslag:
  Tag 2 kapslar före fysisk aktivitet
  Form:
  Kapslar
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi, Viktminskning
  Storlek:
  90 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • IngrediensMängd per dos (2 kapslar)% av Rekommenderat Dagligt Intag (DRI)
  enXtra® (Stor Galangarot)300 mg-
  Zynamite® (Mangoblad)300 mg-
  L-Tyrosin250 mg-
  Koffein vätskefritt200 mg-
  Coffeine® (Kaffeböna)100 mg-
  L-Teanin (Grönt te)80 mg-
  AstraGin® (Astragalus & Ginseng)50 mg-
  Paradol (Paradisfrö)12,6 mg-
  Oleuropein (Olivblad)8 mg-
  Piperin5 mg-
  Krom pikolinat200 μg (500% av DRI)500%
  Kalium jodid150 μg (100% av DRI)100%

  *DRI = Rekommenderat Dagligt Intag

  Ingredienser: enXtra® (alpinia galanga rot), Zynamite® (mangifera indica blad), l-tyrosin, kapsel (bovintgelatin), koffein vattenfritt, coffeine® (coffea robusta), l-teanin (camellia sinensis), 6paradol(aframomum melegueta frö), AstraGin® (astragalus och ginseng), klumpförebyggandemedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), oleuropein(olea europaea blad),krompikolinat, kaliumjodid.

 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Golbahareh Anki Andersson 2024-01-28
Fantastiskt piller som förtjänar sitt namn verkligen!😅 Vilket drag den har men ett tips att ta den tillsammans med lite yoghurt el dyligt då jag blev enormt illamående första gången jag tog dem.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5