Missa inte dessa erbjudanden!

3
Kampanj
25
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Pureness Rosenrotextrakt 50 ml

229 kr / 172 kr
183 kr

Tidigare lägsta pris

183 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Rosenrot

 • Beskrivning
 • Pureness Rosenrotextrakt är ett högkoncentrerat och potent extrakt av den kraftfulla örten rosenrot. Rosenrot har fått sitt namn av att roten doftar just som rosor, men växten är inte en ros utan en fetbladsväxt.
  Rosenrot är så välgörande och potent att den i allmän folkmun kallas ”nordens ginseng”. Rosenrot är en adaptogen ört som liknar Maca, dock är rosenrot mer potent vilket innebär att du inte behöver lika hög dos för samma effekt. Rosenrotsextrakt är mycket populärt hos dem som är intresserade av att stödja sitt nervsystem och kognitiva funktioner på ett naturligt sätt.


  • Flytande form som är lätt att dosera
  • Av rosenrot från norra Finland
  • Extra drygt och starkt

  Rosenrot från norra Finland  Rosenrot har använts traditionellt för god hälsa runt om i världen i tusentals år. Rosenrot är en vildväxande ört, men är fridlyst i vissa delar av Sverige. All använd rosenrot i produkten kommer från norra Finland, där den växer fritt i ca 6 år innan de skördas. Finlands kalla och karga natur skapar en stark ört med extra potens och motståndskraft. 

  Användningsförslag:
  Ta en full pipett (1ml) och droppa ner i vätska, upp till tre gånger om dagen. Det går bra med vilken vätska som helst, t ex juice, smoothie, te eller kaffe. I det som passar dig bäst helt enkelt!

  Storlek:
  50 ml.
  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Storlek:
  50 ml
  Kategorier
 • Innehåll
 • InnehållPer. 3 ml
  Energi
  Fett
  - varav mättat
  Kolhydrater
  - varav sockerarter
  Protein
  Salt
  Rosenrot
  300 mg

  Ingredienser: Vatten, alkohol (20%), rosenrot.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5