Muscletech 100% Platinum L-Arginine, 100 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
3

Muscletech 100% Platinum L-Arginine, 100 caps

ID: PB-74562
189 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker
 • Beskrivning
 • Muscletech Platinum 100% L-Arginin levererar en full dos av 1,000 mg L-arginin för snabb upptagning och spridning i kroppen.
  Muscletech 100% Platinum L-Arginine innehåller rent arginin som fungerar som en NO booster i kroppen som ökar blodflödet i musklerna vilket leder till den så kallade "pumpen" vi alla eftersträvar. En annan god effekt av det ökade blodflödet är att näringstillförseln och syreupptagningen i musklerna ökar, vilket ökar muskelns prestationsförmåga och för med sig slaggprodukter som mjölksyra mer effektivt.

  • Ökad pump
  • Ökad näringstillförsel
  • Ökad prestationsförmåga
  • 1000 mg per dosering


  Hur fungerar produkten?


  Platinum 100% L-arginin förser din kropp med 1.000 mg L-arginin, en aminosyra som startar en process som kan ge dig en kraftfull muskelpump. I åratal har idrottare förlitat sig på L-arginin för att öka pumpen i musklerna och för att mata sina muskler med de värdefulla näringsämnena de behöver.

  L-Arginin är en föregångare till kväveoxid, som hjälper till att slappna av blodkärlen, vilket gör att mer blodbärande näringsämnen kan strömma genom din kropp. Platinum 100% L-Arginin har ett mycket snabbt upptag i kroppen och hjälper den att återhämta sig och växa sig större.

  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen innan fysisk aktivitet.

  Storlek:
  100 kapslar.
 • Innehåll
 • Innehåll

  Per. 2 kapslar

  L-Arginin (HCI)

  1 000 mg


  Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), hydroxipropylcellulosa, stearinsyra, beläggning (polyvinylalkohol, titaniumdioxid, polyethylenglylol, talk), silikondioxid, acesulfamkalium.

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5