Köp CLA för viktminskning | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

CLA

Det är många som känner igen CLA som kosttillskott när det kommer till viktminskning, där det används för att minska kroppsfett. Teorin är att aktiva ämnen i CLA hämmar enzymer som deltar i bildningen av kroppsfett samt motverkar fettinlagringen. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 14 av 14

Senast besökta produkter

Vad är CLA?

CLA är en förkortning av Conjugated Linoleic Acid, vilket betyder konjugerad linolsyra. Det är en grupp fettsyror som tillhör familjen Omega-6. CLA är essentiella fettsyror vilket betyder att dom är viktig för kroppen trots att den inte kan producera CLA på egen hand. Fettsyran CLA får du naturligt i dig genom mjölk och kött från betesdjur. Dock är det under förutsättningar att betesdjuren äter färskt gräs. I dagsläget är det vanligare att boskapsdjur får foder eller torkad mat vilket innebär att animaliska livsmedel innehåller en lägre nivå CLA.

CLA som kosttillskott

Det är inte bara fettförbränningen som får en extra push med hjälp av CLA. Det är också ett sätt för dig att bygga muskler mer effektivt utan att du lägger på dig mer fett. Så på många sätt kan CLA vara drömmen för den hårt tränande individen med högt uppsatta mål – du går inte bara ner i vikt, du ger också dina muskler en bättre chans att växa till sig.