Köp Tribulus Terrestris på Proteinbolaget.se | Prisgaranti & Fr
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Tribulus Terrestris

En av de vanligaste ingredienserna i en testobooster är tribulus terrestris. Det är en ört som använts länge som naturmedel i Kina och Indien. Trib sägs kunna påverka kroppens egen produktion av hormoner och hjälpa till att reglera mängden manligt könshormon i kroppen. Manligt könshormon är ett uppbyggande hormon som bland annat påverkar sexualdriften och muskelmassans uppbyggnad.


Vad är Tribulus Terrestris?

Tribulus terrestris är en naturlig ört där man utvinner extrakt från både blomma och blad. Det har använts som naturmedel i Kina och Indien under en lång tid med tron om att det ger kraft och styrka att klara av tuffa situationer. Tribulus terrestris är även känd under namnet triggarnöten eller bara trib.
Läs mer
PB-7268
25
Kampanj
Self Omninutrition Mega Tribulus, 100 caps
PB-2654
BioTechUSA Tribooster, 60 caps
PB-37280
BioTechUSA Tribulus Maximus, 90 caps
PB-2116
Fairing TRIB-70, 100 caps

Tribulus Terrestris som kosttillskott

Triggarnöten innehåller flera aktiva ämnen och substanser som ska vara allmänt stärkande. Bland annat ingår saponoiner, flavonoider och alkaloider. Saponoiner har en stärkande effekt likt ginseng och alkaloider basiska ämnen med kraftfulla egenskaper du hittar i många sammansättningar. Alkaloider används också i läkemedel för sin påverkan på människokroppen.

Det har gjorts flera studier på både människor och djur att triggarnöten har positiva resultat på hormonnivåerna. Rent tribulusextrakt marknadsförs främst till män, men kvinnor kan också äta det.