Missa inte dessa erbjudanden!

Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

KLEEN Gurkmeja 60 caps

229 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Inspiration från andra

Mest populära från Gurkmeja / Turmeric

 • Beskrivning
 • KLEEN Gurkmeja är ett kosttillskott som innehåller ett naturligt kurkuminextrakt (med 95% kurkuminoider), gurkmeja och ett svartpepparextrakt med piperin som optimerar upptaget. Varje kapsel innehåller 210 mg kurkumin.
  KLEEN vill hjälpa dig att tillgodose ditt näringsbehov för att du ska kunna leva ett aktivt liv och må bra. Med inspiration från fjällen, älvarna och de milsvida vyerna i Åre vill de ge dig det bästa från naturen för att du ska hitta drivkraften till att söka nya äventyr, vart än du befinner dig.

  • Gurkmeja, kurkumin och svartpepparextrakt
  • Endast en kapsel per dag
  • Hög dos kurkumin
  • Antioxidant


  Om gurkmeja

  Gurkmeja har sitt ursprung i de tropiska delarna av Asien och tillhör växtfamiljen ingefärsväxter. Kurkumin är det naturliga ämne som ger roten dess orange-gula färg. Ämnet är en stark antioxidant och anses vara det mest verksamma. Kurkumin är svårt för kroppen att tillgodogöra sig, svartpepparextrakt ökar biotillgängligheten och underlättar därmed upptaget. 

  Användningsförslag:
  1 kapsel om dagen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

  Storlek:
  60 vegetabiliska kapslar.

  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Storlek:
  60 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Kurkumin210 mg
  Gurkmeja200 mg
  Piperin5 mg

  Ingredienser: Kurkuminextrakt, gurkmejapulver, svartpepparextrakt (piperin). Vegansk kapsel (hydroxypropyl methylcellulosa).
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sotte 2022-10-06
Andra gången jag beatäller denna produkt då det står mycket gott om just gurkmeja, kurkumin i kombination med svartpepparextrakt för hälsan om man söker online och denna är produkten som är närmast det man vill åstadkomma i den kombinationen på denna platform. Som mycket annat är det svårt att känna av om det ger någon direkt effekt. Lite dyrare produkt en många andra så förståeligt att folk kanske inte köper den. Sista flaskan nu hade ett utgångsdatum inom 2 månader när jag fick den. (60 tabletter, 1 per dag). Tabletter generellt brukar hålla minst 1,5-2 år i flaska vid tillverkning så det har nog redan gått rätt så lång tid så effekten kan även ha blivit sämre men inte tablettens fel i sig utan proteinbolaget som skickar ut dessa. Min rekommendation är att ni läser på om denna kombination och testar om ni känner för det.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5