Delta Nutrition Arginine, 90 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Delta Nutrition Arginine, 90 caps

ID: PB-477
179 kr
 • Beskrivning
 • Delta Nutrition Arginine hjälper till att förbättra blodflödet till musklerna, ger en ökad muskelpump och kommer i praktisk kapselform.
  Delta Nutrition Arginine innehåller rent Arginin HCL vilket omvandlas till kväveoxid (NO) i kroppen, som i sin tur bidrar till att vidga kärlen och påverkar på så sätt blodflödet och dess försörjning av syre och näringsämnen. Det ökade blodflödet tar i sin tur med sig oönskade slaggprodukter så som mjölksyra med sig ut. Dessa faktorer kan bidra till ökad prestation och muskeltryck under styrketräning. 

  • Förbättrar återhämtningen
  • Stimulerar muskeltillväxt
  • Ökad muskelpump
  • Praktisk kapselform

  Förbättrar blodflödet, återhämtningen och syretillförseln till musklerna!

  Arginine medverkar även i insulinproduktionen och fettförbränningen samt är ett försteg till dopamin. Dopamin kan göra oss mer motiverade eftersom att det är ett av våra så kallade må-bra-hormoner. De smidiga kapslarna gör det enkelt för dig att dosera rätt och med vilket tillbehör du önskar.


  Doseringsförslag:
  3 kapslar dagligen i samband med fysisk aktivitet.

  Storlek:
  90 kapslar.
 • Innehåll
 • PerDos (3 kapslar)Kapsel
  Arginine HCL2250 mg750 mg

  Ingredienser: Arginin HCL, klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint), färgämne (E171).

  Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Andra köpte även

Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.9 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker