Sista chansen

Better you Rosolja EKO Eterisk, 5 ml

249 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Eteriska oljor

 • Beskrivning
 • Rosolja passar för aromaterapi eller som doftsättning i tex tvål och hudprodukter eller att blandas med andra oljor.
  100% eterisk ekologisk rosolja från Rosa Damascena, som är en av de absolut finaste oxh exklusivaste rossorterna. Den har en rik, varm, söt och blommig doft. Rosolja används främst inom parfymproduktion, aromaterpai men också i många dusch- och hudvårdsprodukter. 

  • 100 % ekologisk och outspädd eterisk olja
  • Ursprung Bulgarien
  • För aromaterapi
  • Ej för konsumption


  100% eterisk ekologisk rosolja

  Inom aromaterapin så kan rosolja användas som både ångestdämpande, lugnande och uppiggande för humöret, man hamnar helt enkelt mer i balans, historiskt sägs den också vara ett afrodisiakium. Många skönhetskrämer innehåller rosolja för det sägs minska rynkor och ge huden lyster (likt rosenvatten). Rosolja sägs också kunna lindra akne pga sina antiseptiska egenskaper.

  Extraherad från blommor med hjälp av alkohol.


  Användning: Utblandad i olja (max. 2% koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans.
  Storlek:
  5 ml
 • Innehåll
 • Ingredienser: Ekologisk Rosolja (Rosa Damascena).  Extraherad från blommor med hjälp av alkohol. Hälsoskadlig outspädd. Tvätta huden noga efter användning. Undvik att inandas koncentrerad ånga/sprej.

  Fara! Irriterar huden och kan orsaka allergisk hudreaktion. Orsakar allvarlig ögonirritation. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. Undvik utsläpp till miljön


Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5