Missa inte dessa erbjudanden!

Lagerrensning
67
276 kr
Paketpris
70 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

12 x NoRR Rehydration Drink 50cl Yuzu

249 kr / 83 kr
249 kr

Tidigare lägsta pris

249 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
276 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-0203114 Inklusive pant: 12 kr Styckpris: 7 kr

Inspiration från andra

Mest populära från Sportdryck

 • Beskrivning
 • Det här är Norr 03 Yuzu. En lättdrucken och törstsläckande lågkaloridryck med smak av Yuzu - berikad med D-vitamin.

   

  Norr’s stilla drycker produceras i Sverige och har en god uppfriskande smak vilket gör drycken både lättdrucken och törstsläckande. Drycken passar lika bra vid fysisk aktivitet som när man helt enkelt bara är törstig. Norr är smaksatta med naturliga aromer och är både veganska och koffeinfria vilket gör att de kan drickas av vem som helst, oavsett ålder. 

   

  Norr arbetar efter en One-for-One modell. Det dör fler barn i världen av smutsigt vatten än det gör av alla krig och naturkatastrofer tillsammans. De flesta dör av uttorkning från diarré. Det här vill Norr ändra på. Lösningen är vätskeersättning och därför donerar Norr en enhet vätskeersättning till Rädda Barnen för varje såld produkt - något som räddar liv. One-for-One.

  Drycken passar lika bra som återhämtning efter träning likväl som att vara en lättdrucken törstsläckare när man är på språng.

  • Återställer vätskebalansen
  • Kan drickas före, efter eller under träning
  • Kan även användas som vätskeersättning när du vistas i varmare klimat


  Ett stort hållbarhetsfokus

  Norr produceras i Sverige och innehåller endast naturliga aromer, har en god frisk smak samt låg sockerhalt, 2,9g fruktsocker / 100ml.

  Norr har ett stort hållbarhetsfokus och arbetar efter en One for One-modell som innebär att för varje såld dryck donerar Norr Company en enhet vätskeersättning till Rädda Barnen - något som räddar liv!  Doseringsförslag: Drick en flaska för att återställa vätskebalsansen i kroppen antingen i samband med träning eller när du druckit dåligt med vatten. 1-3 flaskor per dag.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Energi
  Storlek:
  50 cl
  Kategorier
 • Innehåll
 • NäringsvärdePer 100ml
  Energi60 kj / 14 kcal
  Kolhydrater2.9 g
  Varav socker2.9 g
  Fett0.1 g
  Varav mättat fett0.1 g
  Protein0.1 g
  Salt (NaCI)0.11 g
  Fiber0.1 g
  Natrium46 mg
  Kalium78 mg
  Vitamin D2µg

  Ingredienser: Vatten, fruktos, naturliga aromer, surhetsreglerande medel (citronsyra, trikaliumcitrat, trinatriumcitrat) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), natriumklorid, glycerolestrar av trähartser, akaciagummi och vitamin D3
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5