Sista chansen

1
10
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

12 x NoRR Rehydration Drink 50cl Rhubarb

1 st
23 kr
12 st
249 kr -10%
276 kr / 249 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-14745 Inklusive pant: 12 kr Styckpris: 21 kr

Inspiration från andra

Mest populära från Sportdryck

 • Beskrivning
 • Det här är Norr 05 Rhubarb. En lättdrucken och törstsläckande lågkaloridryck med smak av Rabarber - berikad med D-vitamin.

   

  Norr’s stilla drycker produceras i Sverige och har en god uppfriskande smak vilket gör drycken både lättdrucken och törstsläckande. Drycken passar lika bra vid fysisk aktivitet som när man helt enkelt bara är törstig. Norr är smaksatta med naturliga aromer och är både veganska och koffeinfria vilket gör att de kan drickas av vem som helst, oavsett ålder. 

   

  Norr arbetar efter en One-for-One modell. Det dör fler barn i världen av smutsigt vatten än det gör av alla krig och naturkatastrofer tillsammans. De flesta dör av uttorkning från diarré. Det här vill Norr ändra på. Lösningen är vätskeersättning och därför donerar Norr en enhet vätskeersättning till Rädda Barnen för varje såld produkt - något som räddar liv. One-for-One.

   

   

  Ingredienser:

  Vatten, fruktos, naturliga aromer, surhetsreglerande medel (citronsyra, trikaliumcitrat, trinatriumcitrat) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), natriumklorid, glycerolestrar av trähartser, akaciagummi och vitamin D3 

  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Energi
  Storlek:
  500 ml
  Kategorier
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Elinor 2021-04-05
Mycket bra service och leveransen var som förväntad! Blir fler gånger
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5