Missa inte dessa erbjudanden!

1
276 kr
Paketpris
10 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

12 x NoRR Rehydration Drink 50cl Lemon/Elderflower

249 kr
276 krSumma av lösa artiklar:

Antal:

Perfekt att kombinera med

59 kr 88 kr
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-0203115 Inklusive pant: 12 kr Styckpris: 21 kr

Mest populära från Sportdryck

 • Beskrivning
 • Det här är Norr 02 Lemon Elderflower. En lättdrucken och törstsläckande lågkaloridryck med smak av Citron och Fläder - berikad med D-vitamin.

  Norr’s stilla drycker produceras i Sverige och har en god uppfriskande smak vilket gör drycken både lättdrucken och törstsläckande. Drycken passar lika bra vid fysisk aktivitet som när man helt enkelt bara är törstig. Norr är smaksatta med naturliga aromer och är både veganska och koffeinfria vilket gör att de kan drickas av vem som helst, oavsett ålder. 

   

  Norr arbetar efter en One-for-One modell. Det dör fler barn i världen av smutsigt vatten än det gör av alla krig och naturkatastrofer tillsammans. De flesta dör av uttorkning från diarré. Det här vill Norr ändra på. Lösningen är vätskeersättning och därför donerar Norr en enhet vätskeersättning till Rädda Barnen för varje såld produkt - något som räddar liv. One-for-One.

  Diet:
  Vegan
  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Gluten, Laktos, Mjölk, Soja
  Målsättning:
  Energi, Må bra
  Smak:
  Citron, Fläder
  Storlek:
  50 cl
  Kategorier
  Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller andra personer känsliga för koffein. Användning ihop med alkoholhaltig dryck rekommenderas ej.
 • Innehåll
 • NäringsvärdePer 100ml
  Energi60 kj / 14 kcal
  Kolhydrater2.9 g
  Varav socker2.9 g
  Fett0.1 g
  Varav mättat fett0.1 g
  Protein0.1 g
  Salt (NaCI)0.11 g
  Fiber0.1 g
  Natrium46 mg
  Kalium78 mg
  Vitamin D2µg

  Ingredienser: Vatten, fruktos, naturliga aromer, surhetsreglerande medel (citronsyra, trikaliumcitrat, trinatriumcitrat) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), natriumklorid, glycerolestrar av trähartser, akaciagummi och vitamin D3
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5