Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Better You Premium Selen 60 caps

129 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(1)
Tillfälligt slut ID: PB-17944

Mest populära från Selen

 • Beskrivning
 • Better You Premium Selen består av jästbunden Selen med chiafröpulver och broccolipulver. Det jästbundna selenet höjer snabbare selenvärdet i blodet än andra oorganiska källor.
  Selen är en mycket viktig antioxidant. Selen skyddar kroppen från okontrollerade oxideringsreaktioner som kan skada våra celler. I norden har vi generellt sätt mindre selen i våra marker en exempelvis Nordamerika. Selen förstörs även genom raffinering och tillagning av födan.

  • Tillsatt chiafröpulver & broccolipulver
  • Tillverkad i Sverige
  • Vegangodkänd produkt
  • Jästbunden Selen

  Helnäringsextrakt

  Better You använder sig av helnäringsextrakt i sina produkter. Chiafrön är naturligt rika på selen och broccoli är väldigt näringsrikt samt en bra källa till bland annat kalium som fungerar synergistisk för upptaget utav selen. Genom att ha helnäringsextrakt rika på ämnet så höjs igenkänningsfaktorn i kroppen utav den enskilda vitaminen/mineralen.


  Användningsförslag:
  Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

  Storlek:
  60 vegetabiliska kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Fri från:
  Gelatin
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per:1 kapselDRI*
  Selen200 µg364%
  Chiafröpulver250 mg-
  Broccolipulver250 mg-

  Ingredienser: Chiafröpulver, Broccolipulver, Selenium (jäst), risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anders 2024-05-17
Bra Selentillskott med lite fina och trevliga tillsatta ingredienser som ingår, rekommenderar!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5