Köp Omega-6 på Proteinbolaget.se | Prisgaranti & Fri retur
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Omega-6

Likt omega-3 är omega-6 en grupp essentiella fettsyror som har positiva hälsoeffekter. I och med att den är essentiell kan din kropp inte tillverka den på egen hand och du måste se till att få i dig den via kosten eller kosttillskott. Vi har produkter med omega-6 från varumärken som Kung Markatta och Women’s Best.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-6955
25
Kampanj
GAAM Nutrition Health Series CLA, 100 caps
PB-3718
BioTechUSA CLA 400, 80 caps
PB-7333
Elit Nutrition CLA, 90 caps
PB-2069
Optimum Nutrition CLA, 90 caps
PB-3673
Scitec Nutrition CLA, 60 caps
PB-4344
Swedish Supplements CLA 90 caps
PB-0400
Muscletech Platinum Pure CLA, 90 caps
PB-2105
Nutritech CLA
Artikel 1-10 av 10

Du kanske också gillar

Vad är Omega-6?

Omega-6 är en grupp fleromättade fettsyror som har en stor betydelse för din hälsa och ditt välmående. Förutom att omega-6 hjälper till att reparera och bygga dina celler så kan det också hjälpa till att reducera inflammation. Linolsyra är moderfettsyran i omega-6-gruppen. Linolsyra är en essentiell fettsyra vilket innebär att den är viktig att få i sig genom kost eller kosttillskott. Linolsyra är speciell eftersom den kan förvandlas till längre fettsyror i kroppen, ett exempel på en omvandlad fettsyra är GLA (Gamma Linolenic Acid). GLA har likt omega-3s EPA och DH positiva hälsoeffekter och tros kunna hämma inflammationer i kroppen. Utöver det används också GLA för att hjälpa till vid akne, eksem eller torr hy.

Ta hand om dig

Det är viktigt att du tar hand om dig själv och din kropp. Oavsett om du tränar massor med kosttillskott eller om du bara håller dig till vardagstillskotten som omega-3 och D-vitamin. Skydda och stärk din kropp mot väntade och oväntande händelser. En bra förberedd kropp har lättare för att klara vardagens utmaningar, oavsett vad dom kan vara.