Vätternrundan-paketet från Enervit hjälper dig i det långa loppet!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Produkttips inför Vätternrundan 2019

Att cykla 30 mil kan vara en riktig utmaning, till och med om man bortser från mjölksyra och skavsår lite här och var. Vätternrundan är en uppskattad tävling där cykelentusiaster tar del av gemenskap, jubel och självklart chansen att vara snabbast runt Vättern.

Enervit är en av många stolta sponsorer som står bakom Vätternrundan och har till och med tagit fram ett Vätternrundan-paket med noga utvalda produkter från sitt sortiment. Vi kommer titta lite närmare på Vätternrundan-paketet lite längre ner för dig som är nyfiken.När går Vätternrundan 2019?

Den klassiska Vätternrundan genomförs varje år i juni, 14-15 juni för att vara exakt. Cyklister från hela världen samlas för att cykla 300 km med start och målgång i Motala.

Enervits Vätternrundan-paket!

För dig som inte känner till Enervit så tillverkar dom kosttillskott som fokuserar på sporter som bland annat cykling, triathlon och löpning. Med andra ord vet dom vad som gäller för att klara av ett lopp. Men nu ska vi som utlovat titta lite närmare på Vätternrundan-paketet.

3 x Pre Sport är en kolhydratladdare i gelatinform. Pre Sport ger dig maximalt med energi utan att du känner dig proppad eller tung. Perfekt innan du ska genomföra ett långt lopp.

2 x Gel är en kolhydratsbaserad gel. Gel är en enkel källa till tiamin som påverkar energiomsättningen. Perfekt för sportutövning som cykling.

1 x Liquid Gel är en energibomb som innehåller en optimal mix kolhydrater. Liquid Gel tas upp snabbare och innehåller mer energi än vanlig gel. Perfekt att intas i små klunkar med jämna mellanrum under ett lopp.

3 x Liquid Comp är en högkoncentrerad flytande energibomb. Liquid Gel innehåller koffein som ger dig snabb energi och påskyndar upptagningen av kolhydrater ytterligare. Perfekt om du behöver piggna till lite.

1 x Carbo Tablets är ätbara tabletter fyllda med vitaminer och mineraler. Carbo Tablets behöver inte lösas upp i vatten utan är färdiga att äta direkt. Perfekt är du behöver lite ny energi vid påfrestande aktivitet.

3 x Competition Bar är en energibar som är laddad med en optimal mix av kolhydrater. Competition Bar hjälper dig att hålla fokus och fortsätta prestera vid intensiv muskelaktivitet.

1 x Recovery är en kolhydratsbaserad återställare som ska användas efter lång och intensiv ansträgning. Recovery hjälper dina muskler att återhämta sig direkt efter en långvarig påfrestning som ett lopp. Perfekt att ta omedelbart efter ett lopp för att få tillbaka normal muskelfunktion.

Du får med en vattenflaska från Enervit också, så du har något snyggt att dricka ur under loppet.

Lycka till!

Har du hittat hit för att du ska vara med och cykla Vätternrundan önskar vi dig ett stort lycka till! Kika gärna runt på vår hemsida ifall det är någonting annat du behöver för att prestera på topp. 🚴🏼‍♀️💨

Relaterade produkter
PB-9385
9
Enervit vätternrundanpaket
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 34JRh4 (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer