Brun utan sol kapslar & tabletter – Proteinbolaget
Logga in
Historik
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Brun utan sol – Tabletter & kapslar för att få solkysst hy

Att sola för mycket är skadligt för huden, dock finns det knep att ta till utan att behöva möta de farliga UV-strålarna. Svaret heter brun utan sol och finns som kapslar och tabletter. Bli solkysst med fin solbränd hy, jämnt och fint – helt utan solexponering.Enkelt och smidigt med brun utan sol kapslar

En lätt solbränd hy gör att du ser friskare och fräschare ut. Med brun utan sol tabletter kan du förbereda huden för sommarens sol och bad, eller helt enkelt enbart ta tabletterna och undvika solen helt.

Brun utan sol kapslar innehåller ämnen som både verkar skyddande och som stimulerar hudens pigmentering för att få dig sådär fint solkysst. Det viktigaste ämnet är betakaroten som också finns i bland annat morötter. Det har visat sig ge ett litet skydd mot solen så att det inte går att bränna sig lika lätt.

Ett annat ämne är de naturliga karotenoiderna som både gör huden brunare och ger den lyster. Kort sagt – ta en kapsel och invänta en brunare hudfärg. De är lättsvalda och verkar direkt även om du ser resultatet efter några veckor.

Intag av brun utan sol kapslar
Det är inte ren magi när du börjar med brun utan sol tabletter. Du får räkna med några månaders uppbyggnad av den solbrända färgen först.

  • Börja att ta kapslarna ca 2-3 månader innan sommaren eller en specifik solresa för att ha tillräckligt med tidsram för solbrännan att bygga upp sig.

  • Läs bipacksedeln om rekommenderat dagsintag. Ta inte för stor dos, det är normalt ingen större fara men helt onödigt.


TIPS! Välj gärna brun utan sol tabletter som innehåller koppar och vitamin E, det förhindrar pigmentförlust i håret och huden. Dessutom bidrar vitamin E till reducering av rynkor och uppbyggandet av elasticitet i huden.

Ta dina tabletter med ett glas vatten eller i samband med måltid. Upptaget fungerar lika bra oavsett hur du tar dem.

Inget kladd!
De traditionella brun utan sol-kärmerna kan både ge fläckar på kläderna, ge en ojämn hudfärg - och kladda! Med brun utan sol tabletter slipper du kladd och ojämn hudton. Dessutom håller resultatet av kapslarna längre än krämer som tvättas bort i duschen efter en stund.

Förebygg DNA skador med brun utan sol kapslar

Du får många fördelar med att ta brun utan sol tabletter istället för att lägga dig i solen. UV-strålarna kan nämligen orsaka hudskador och ge uppkomst till hudcancer. Med brun utan sol produkter och då främst kapslar och tabletter, skyddar du inte bara huden, du får en jämn och fin solbränna utan skador och flagnande hud. Och – redan brunbränd hy skyddar ytterligare mot UV-strålningen, vilket betyder att tabletterna också agerar i ett förebyggande syfte, åtminstone till viss del.

Relaterade produkter
22
Veckokampanj
GAAM Life Series Vegan Beta carotene, 60 caps
Fler varianter
GAAM Life Series
GAAM Life Series Vegan Beta carotene, 60 caps
77 kr (99 kr)
Better You Betakaroten 50 mg, 50 caps
Fler varianter
Better You
Better You Betakaroten 50 mg, 50 caps
179 kr
Self Omninutrition
Self Omninutrition Beta Carotene, 60 caps
79 kr
Scitec Nutrition
Scitec Nutrition Beta-Carotene, 90 caps
79 kr
25
Veckokampanj
GAAM Health Series Betakaroten, 60 caps
GAAM Health Series
GAAM Health Series Betakaroten, 60 caps
74 kr (99 kr)
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: caYrrt (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Räkna ut BMI

Räkna ut BMI

2020-12-10
Vad är ett normalt BMI och hur kan du räkna ut kroppsmasseindexet som avgör om din vikt är normal eller inte? Läs mer här!
Läs mer
Välj rätt PWO!

Välj rätt PWO!

2020-05-10
Vad ska man tänka på när man väljer PWO? Det beror på vilken effekt du är ute efter. Fokus, pump eller uthållighet?
Läs mer
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer