Resorb produkter – Många olika smaker och varianter – Proteinbolaget
Logga in
Historik

Resorb

Varumärket Nestlé står bakom Resorb som tillverkar olika former av vätskeersättning i smaker som passar alla. Med deras produkter kan du enkelt och smidigt tillföra kroppen den vätska den behöver efter ett slitsamt träningspass, en långdragen sjukdom eller en stekhet dag. Köp Resorbs produkter här på Proteinbolaget!

Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 13 av 13

Senast besökta produkter

Resorbs produkter vid vätskeförlust

Med brustabletter eller dospåsar och vatten kan du lätt blanda till din önskade vätskeersättning i olika smaker som mango, päron eller hallon. Dessa löses upp i vatten och är redo att drickas före eller direkt efter ett träningspass. Det finns också färdiga funktionsdrycker redo att intas.Resorb erbjuder olika varianter på sina produkter.

  • Resorb Original – Originalprodukten som både återställer vätske- och saltbalansen i kroppen.
  • Resorb Sport – Innehåller magnesium för att minska trötthet efter ett hårt träningspass.
  • Resorb Balance – Få en extra dos av C-vitamin och zink med denna allomfattande vätskeersättning.
  • Resorb Boost – Förse kroppen med en riktig boost där C-vitamin, magnesium, B2, B6 och B12 gör dig ordentligt pigg.

Intag och doser

Både barn och vuxna kan ta Resorbs produkter från 3 års ålder. Det är dock värt att poängtera att de inte ska tas som ett kosttillskott för att ersätta måltider. Frekvensen av intaget bör ta hänsyn till vilken vätskeförlust man har, i vilken omfattning. Normalt ska man undvika att ta mer än 4 brustabletter om dagen.

Köp Resorb hos Proteinbolaget

Ladda skafferiet med Resorbs produkter som är lätta att ta med på resan eller i gymväskan, genom att ta en titt i vårt sortiment. Här hittar du många olika smaker som passar just dig. Variera med flera smaker som omväxlings skull eller köp hem din favorit att boosta din kropp med.