Köp handledslindor & knälindor hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Knälindor & handledslindor

Handledslindor och knälindor fyller ett mycket viktigt syfte i styrketräningen. Tyngdlyftning och styrketräning är en träningsform som sliter väldigt hårt på kroppen, och ju högre vikten är desto större är risken för att det uppstår skador genom att övningen utförs fel eller att kroppens olika delar inte har det stöd som de behöver. Genom att ta det säkra för det osäkra och använda dig av handledslindor och knälindor kan du känna dig trygg i att veta att kroppen inte kommer att gå sönder på grund av dina ambitioner.
Du hittar ditt rätta stöd här hos oss på Proteinbolaget!
Läs mer
PB-3003
30
Kampanj
Better Bodies Elastic Wrist Wraps
PB-9980
30
Kampanj
GASP Hardcore Wrist Wraps Black/Grey
PB-8719
30
Kampanj
Better Bodies Camo Wrist Wraps
PB-24223
30
Kampanj
Gasp Hardcore Wrist Wraps
PB-4598
30
Kampanj
Better Bodies Pro Wristwrap Gloves
PB-9699
30
Kampanj
GASP Branch Warren Heavy Duty Wrist Wraps
PB-3486
30
Kampanj
GASP Power Elbow Sleeves, Black/Flame
PB-1618
Gorilla Wear Knee Wraps
PB-12442
30
Kampanj
Better Bodies Womens Wrist Wraps
PB-3293
C.P. Sports Elbow Wraps Pro
PB-6878
30
Kampanj
GASP Wrist Wraps 18
PB-3294
C.P. Sports Elbow Support
PB-0606
Kampanj
Lagerrensning
GASP 1RM Wrist Wrap Black/Flame
PB-3131
C.P. Sports Knee Support
PB-3626
30
Kampanj
GASP World Of Wrist Wraps, Snow Camo
PB-2906
30
Kampanj
Better Bodies Wrist Wrap, 18 inch
Träning handlar om att göra sin kropp bättre av olika anledningar. Antingen vill man bli starkare, smalare, få bättre kondition eller bara få en allmänt bättre hälsa och känna sig fylld av energi. För att göra det måste de rätta förutsättningarna finnas, där man håller sig frisk och samtidigt undviker skador. Alla träningsformer har sina skadeproblem, och när det gäller styrketräning och tyngdlyftning finns det många delar av kroppen som kan ta skada av hög belastning. Ett sätt att skydda sig är att använda knälindor och handledslindor till styrkelyft, som skapar en hälsosam rörelse och hjälper dig att fokusera på träningen och tekniken, istället för att inte våga på grund av rädsla för skador.

Flera varianter för varje träningsform
Som ni kommer att märka så finns det många olika varianter av knälindor och handledslindor, där vi också kan erbjuda stöd för exempelvis armbågar. Det betyder att du med vår hjälp kan se till att skydda dig helt och hållet när du styrketränar. Och det finns som sagt en väldigt viktig poäng med det – för att du ska kunna träna på ett bra och utvecklande sätt så är det också viktigt att skydda din kropp så att tiden spenderad med att läka blir så kort som möjligt. Hitta det du behöver för en effektiv och säker träning här hos oss på Proteinbolaget!
1  2  3  Nästa »