Köp träningsbälten | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Träningsbälten

Ett träningsbälte är många gånger en förutsättning för att träningen ska bli så stabil, bra och säker som du vill att den ska vara. Bälten kan ha flera olika funktioner till många olika former av träning, men kanske är det så att de är som mest populära inom gymträning och de som lyfter riktigt tungt.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-76536
ICANIWILL Training Belt, Camo
PB-9454
25
Better Bodies Basic Gym Belt Black Red
PB-12554
Gasp Training Belt
PB-73158
ICANIWILL Training Belt, Black
PB-0932
GASP Power Belt
PB-489421
GASP Lifting Belt, Black
Artikel 1-27 av 27

Du kanske också gillar

Vad är ett träningsbälte?

Ett träningsbälte, eller lyftarbälte, är ett kraftigt bälte som är cirka 10 - 20 centimeter på bredden. Lyftarbälten är ofta gjorda i läder men förekommer också i syntetiska material.


Varför ska man ha ett träningsbälte?

Anledningen till att du ska använda ett lyftarbälte är egentligen enkel, du får ett ökat stöd och skydd vid tunga lyft som marklyft och knäböj. Med hjälp av ett bälte ökar du bålens förmåga att skapa ett bättre tryck. Det ökade trycket ger bättre stabilitet och skyddar dina ryggkotor vid riktigt tung träning.


Kärt barn har många namn

Lyftarbälten, eller träningsbälten, kallas för många olika namn beroende på vem du frågar. Många kallar det för lyftarbälte eftersom du just lyfter med det, men det kallas också för: gymbälte, styrkelyftsbälte, styrkebälte och tyngdlyftarbälte.