Köp ett träningsbälte eller lyftarbälte hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Träningsbälten & lyftarbälten

Ett träningsbälte är många gånger en förutsättning för att träningen ska bli så stabil, bra och säker som du vill att den ska vara. Bälten kan ha flera olika funktioner till många olika former av träning, men kanske är det så att de är som mest populära inom gymträning och de som lyfter riktigt tungt. De är också för dem som dessa träningsbälten, i den här kategorin, lämpar sig bäst för att hålla kroppen i en bra position som inte äventyrar den när det är dags att försöka sig på ett personligt bästa!
Läs mer
PB-2311
C.P. Sports Powerlifting Belt Black
PB-3100
50
Better Bodies Camo Gym Belt Green Camoprint
PB-4333
C.P. Sports Wide Lifting Belt Black
PB-5103
Gorilla Wear Full Leather Padded Belt
PB-8419
Strength Bälte Styrkelyft
PB-27834
C.P. Sports Lifting Belt Black
PB-12554
Gasp Training Belt
PB-5955
Gorilla Wear 4 Inch Nylon Belt
PB-0932
GASP Power Belt
PB-2658
Better Bodies Pro Lifting Belt
PB-3292
C.P. Sports Dip Belt Pro, Black
PB-9362
Rehband RX Orginal Back Support, blå
PB-3624
Better Bodies BB Dip Belt Black
Vi lever alla med våra individuella ambitioner. Det innebär att vi har olika mål och syften med vår träning, och att det samtidigt har resulterat i att vi ligger på olika nivåer i vår träning. Många har som mål att lyfta deras träning till nya nivåer, men det finns omständigheter som begränsar och gör att riskerna för skador ökar, speciellt när det kommer till att lyfta tungt. Ett träningsbälte är ett smart och enkelt träningstillbehör att använda sig av, som underlättar för dig i din träning – samtidigt som du ser till att kroppen klarar sig från allvarliga skador.

Många delar utsätts
Med ett lyftarbälte på dig så är du bra förberedd på att ta dig an nya utmaningar på gymmet. Med hjälp av ett träningsbälte får du nämligen många saker gratis – du minimerar skadorna på axlar, ben, knän och nacke på samma gång som din kropp får betydligt bättre stabilitet. Med ett träningsbälte ger du alltså dig själv bättre förutsättningar att lyckas i gymmet, utan att riskera plågsamma skador som istället stjälper din träning.

Här på Proteinbolaget hittar du ett stort utbud av marknadens mest populära träningsbälten, från ledande tillverkare inom sportvärlden, i slitstarkt material som exempelvis läder och neopren.