Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Swedish supplements Beta-alanin 300 g

199 kr
Summa av lösa artiklar:
 

Perfekt att kombinera med

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Beta-alanin

 • Beskrivning
 • Rent beta-alanin i pulverform, från populära Swedish Supplements.
  Swedish Supplements Beta-alanin är avsett att hjälpa till att motverka uppkomsten av mjölksyra. Beta-alanine är en aminosyra som behövs för att upprätthålla nivåerna av karosin i musklerna. Karosin är ett naturligt ämne vars uppgift är att buffra PH värdet och upprätthålla syra/bas balansen för optimalt muskelarbete.  • Minskar uppkomsten av mjölksyra
  • Ökar maxkapaciteten
  • Upprätthåller ett gynnsamt PH värde

  Rent beta-alanin i pulverform!  Ett tillskott av beta-alanin optimerar nivåerna av karosin och minska uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna under fysisk ansträngning, vilket ökar maxkapaciteten och fördröjer tiden till utmattning. Tas beta-alanin på tom mage kan vissa användare uppleva stickningar i hudensamt ibland även hudrodnad. Detta är ofarligt och övergående men om det upplevs som obehagligt bör man minska dosen samt välja att ta den tillsammans med någon kolhydratsinnehållande dryck eller föda.

  Doseringsförslag:
  4 g (ca 1 skopa) blandat i valfri dryck.

  Storlek:
  300 g.
  Form:
  Pulver
  Målsättning:
  Uthållighet
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser: Beta-alanin.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5