Skumtomte, Juläpple och Blueberry är tillbaka hos Proteinbolaget.
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

En julfavorit i repris önskar NOCCOEn tidig julklapp

Längtar du efter vintern och allt som hör därtill? Då kommer den här nyheten göra dig lika glad som ett barn på julafton. Idag välkomnar nämligen NOCCO tillbaka sina julfavoriter Juläpple, Blueberry och Skumtomte!  


Julfavoriter från NOCCO

NOCCO Skum tomte (särskrivning intended) är en av NOCCOs mest uppskattade smaker och efterfrågas året runt trots att den lanserades som en Limited Edition.

NOCCO Blueberry släpptes också som en Limited Edition men hittade snabbt sin väg till NOCCOs standardsortiment för It’s always winter somewhere.

NOCCO Rudolfs Juläpple var förra årets julsmak. Men nykomling eller ej så gör även Rudolfs Juläpple comeback i år.I sann julanda hittar du självklart alla tre julfavoriter här hos oss! 🎅🏻

Relaterade produkter
PB-3680
34
Kampanj
24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Blueberry - it´s always winter somewhere
PB-7862
34
Kampanj
24 x NOCCO BCAA 330 ml, Skumtomte
PB-3607
69
Kort Datum
24 x NOCCO BCAA, Rudolfs Juläpple, 330 ml
PB-2059
34
Kampanj
24 x NOCCO BCAA / BCAA+, 330 ml
Mixflak
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
1 Kommentar
#1
Joey Hexacon
Det går inte att beställa Skumtomte i er ovan Halloweenkampanj! Det står bara att produkten utgått ur sortimentet (FAST det ju är en nylansering)!
Den 03 november 2019
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: fBQXjT (motverkar spam)
Mer från Inspiration
Julmust från GAAM Nutrition

Julmust från GAAM Nutrition

2019-11-04
Tomten nu orkar dela ut alla paket ett i sänder. Ett hus och barn i taget. Med en julmust från GAAM Nutrition i sina händer. Är julen räddad tack vare Proteinbolaget!
Läs mer
En julfavorit i repris önskar NOCCO

En julfavorit i repris önskar NOCCO

2019-10-22
Längtar du efter vintern och allt som hör därtill. Då kommer den här nyheten göra dig lika glad som ett barn på julafton. Idag välkomnar nämligen NOCCO tillbaka sina julfavoriter!
Läs mer
Motivationssnack med Jonas Evers

Motivationssnack med Jonas Evers

2019-10-10
Vi träffade vår ambassadör och energiknippet Jonas Evers och snackade lite om motivation, hur man hittar sin motivation och hur man behåller den.
Läs mer
Hur du växer på Instagram!

Hur du växer på Instagram!

2019-09-12
Funderar du på vad du kan göra för att börja växa på Instagram? Då tycker vi att du ska hänga med vår Social Media Coordinator Jenna när hon går igenom 7 värdefulla Instagram-tips!
Läs mer
Drickbara sommarfavoriter

Drickbara sommarfavoriter

2019-08-07
Augusti är äntligen här och det är lite bitterljuvt att vi är inne på sommarens sista månad. Men det finns fortfarande tid att njuta av sommar, sol och goda drycker.
Läs mer