Sista chansen

15

Self Omninutrition EAA Pro, 500 g

399 kr
Smak
Pear Lagervara Bäst före: Tropical Lagervara Bäst före:

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(3)
ID: PB-2984

Fler varianter:

250 g
219 kr
500 g
399 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från EAA

 • Beskrivning
 • EAA Pro innehåller de 8 essentiella aminosyror (EAA) som kroppen inte producera själv. Aminosyror är byggstenarna i proteiner och hjälper dina muskler att bygga upp sig.
  EAA Pro innehåller de 8 essentiella aminosyror (EAA) som kroppen inte producera själv. Aminosyror är byggstenarna i proteiner och hjälper dina muskler att bygga upp sig.

  • Hjälper muskeluppbyggnaden
  • Förhindrar fettansamling runt buken
  • Främjar återhämtningen
  • Minskar muskelnedbrytningen

  Kroppen använder EAA som byggklossar genom att sätta ihop dem till bl. muskelvävnad. Kroppen kan producera några aminosyror och dessa kallas icke-essentiella aminosyror, dom andra aminosyrorna som kallas essentiella dvs. EAA måste komma med kosten.

  Även om aminosyratillskott är ofta förknippad med idrottare, kan intaget av ge många fördelar för någon som inte håller på med fysisk aktivitet. Allt detta på grund av aminosyror producerar enzymer och bidrar till flertal fysiologiska egenskaper såsom sömn, koncentration, trötthet. En publicerad studie säger att regelbundet intag av aminosyror hjälper till att förhindra ansamling av fett i buken hos kvinnor efter klimakteriet.

  En fördel denna produkt i kombination med en kalorireducerad kost är en större viktnedgång jämfört med enbart kosten. Dessa aminosyror hjälper processen att bygga muskler, men de är också till stor hjälp för att behålla muskelmassan hos personer som inte gör några sportaktiviteter. En studie publicerad i "Journal of Nutrition" anger att det främjar en positiv resultateffekt på VO2max (maximal syreförbrukning), det var högst i de personer som hade intagit aminosyratillskott jämfört med placebo.

  Doseringsförslag:
  1 portion före, under eller efter fysisk aktivitet, eller vid behov under dagen.

  Storlek:
  500 g.
  Smak:
  Päron, Tropical
  Storlek:
  500 g
 • Innehåll

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Kal 2021-08-30
Aminosyrorna gör att man orkar bättre kämpa igenom sig sina tunga pass. Säg att du har kört 1 set böj stenhårt på 85%. Du har ett kvar och är mår skit. Där passar denna produkten den stunden. Dock känt bättre effekt av andra eaas-Personligt. Värt för de som tränar mycket och hårt och har råd med något extra hjälpmedel, enligt mig.
Veronica 2021-04-22
Köpte Tropisk smak och den är verkligen inte lika ''god'' som den var tidigare. Inte för att den va supergod innan heller, men nu smakade den mer utspädd saft typ med en besk eftersmak. Jag gillar ju produkten i sig så det är bara att gilla läget... -)
Åsa Petters 2020-04-01
Smaken är ändrad. Inte lika fräsch päronsmak. Inte lika god. Smakar mer äppeljuice och har tråkig färg.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5