Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Pureness Krill Omega-3 120 caps

399 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-22021612

Inspiration från andra

Mest populära från Omega-3

 • Beskrivning
 • Krill Omega-3 från Pureness är ett kosttillskott som innehåller MSC-certifierad krillolja. Oljan är framställd både på ett ekologiskt och etiskt sätt, med 100% spårbarhet.
  Krillen fångas med en teknik som heter Ecoharvest-metoden i närheten av Antarktis. Fångstområdet anses ha världens renaste havsvatten, eftersom det ligger långt bort från fabriker och föroreningar. Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar även till normal hjärnfunktion och normal synförmåga vid ett intag av över 250 mg DHA per dag.

  • MSC-certifierad krillolja
  • Ekologiskt framställd
  • EPA
  • DHA


  Stora hälsofördelar i kroppen!

  Fleromättade fettsyror såsom Omega-3 bidrar också till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Den mjuka kapseln är lätt att svälja. Den är också lukt- och smakfri så du slipper fiskig eftersmak.


  Användningsförslag:
  2 kapslar dagligen i samband med måltid.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  120 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärde per 2 kapslar
  Mängd
  Omega-3-fettsyror sammanlagt
  318,6 mg
   - varav EPA
  177 mg
   - DHA82,6 mg
  Fosfatidylkolin
  566 mg
  Kolin82 mg
  Astaxantin100 µg

  Ingredienser: Superba™ Boost krillolja. Kapsel: Fiskgelatin, glycerol, vatten.

  Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Daniel 2022-05-16
Mycket bra produkt, det bästa märket när det gäller Krill, kan inte annat än rekommendera. Snabba leveranser och mycket bra priser och sortiment på siten.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5