Missa inte dessa erbjudanden!

Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

NOW L-Citrulline 750 mg 90 caps

395 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från L-Citrullin

 • Beskrivning
 • Citrullin är en icke-essentiell aminosyra som är en viktig mellanprodukt i ureacykeln och fungerar tillsammans med andra aminosyror för att eliminera ammoniak, en biprodukt av proteinmetabolism, från kroppen.
  Citrullin spelar också en viktig roll i läkningsprocessen och i upprätthållandet av ett friskt immunsystem. Citrullin, en icke-essentiell aminosyra, är en nyckelspelare i kroppens biokemiska processer. Den fungerar som en viktig mellanprodukt i ureacykeln, som är avgörande för att omvandla ammoniak till urea, ett ämne som kan utsöndras av kroppen. Ammoniak är en biprodukt av proteinspjälkning och kan vara skadligt i höga koncentrationer, så citrullin hjälper till att säkerställa att detta toxiska ämne elimineras effektivt och säkert.

  • Ökad uthållighet & prestanda
  • Minskad mjölksyra
  • Immunförsvar
  • Veganska kapslar

  Positiva effekter på fysisk prestanda och återhämtning


  Utöver dess roll i ammoniakavlägsnande har citrullin visat sig ha positiva effekter på fysisk prestanda och återhämtning. Det tros kunna öka produktionen av kväveoxid i kroppen, vilket i sin tur kan förbättra blodcirkulationen, muskelavslappningen och därmed öka uthålligheten under träning. Dess återhämtningsfrämjande egenskaper gör den till ett populärt tillskott bland idrottare.

  Förutom dess fysiska fördelar är citrullin också kopplad till immunsystemets funktion. Aminosyran anses bidra till att stödja ett friskt immunsystem och är en viktig del av kroppens försvar mot sjukdomar och infektioner.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gelatin
  Målsättning:
  Energi, Uthållighet
  Storlek:
  90 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per dagsdos 2 kapslar % DRI*
  Kalcium 36 mg 4,5 %
  L-citrullin 1 500 mg

  Ingredienser: Kalcium (från kalciumkarbonat), L-citrullin, hypromellos (cellulosakapsel), magnesiumoxid och vegetabilisk fettsyra.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5