Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
-6%
Paketpris
3 2 x GAAM Clear Whey 400 g 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-10%
Paketpris
2 4 x GAAM Clear Whey 400 g 4 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-5%
Paketpris
11 2 x GAAM Soy Isolate 750 g 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
-4%
Paketpris
10 2 x GAAM Whey & Oats 1 kg 2 x GAAM Whey & Oats 1 kg
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
3 Viterna Vegan Protein 900 g Veganprotein Viterna Vegan Protein 900 g Veganprotein
Fler varianter
-10%
Paketpris
5 4 x GAAM Soy Isolate 750 g 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
Artikel 28 av 34

Massivt utbud av proteinpulver på rea

Vem gillar inte ett fynd? På vår proteinpulverrea hittar du de bästa proteinpulvren till de bästa priserna. Vi har alltid bra priser på våra produkter, trots det har vi i denna kategori proteinpulver till ännu bättre pris men som ändå inte tummar på kvaliteten. Du hittar proteinpulver med alla möjliga protentillskott som vassleprotein, kaseinprotein, sojaprotein, äggprotein, biffprotein och så mycket mer!

Vi på Proteinbolaget har en lång och gedigen erfarenhet av kosttillskott, hälsokost, träningskläder och tillbehör så kontakta oss gärna om du har några frågor om pågående proteinpulverrea eller behöver hjälp med att välja rätt proteinpulver för dig. 

Rea på alla dina favoritmärken

Vilka proteinpulver som är på rea varierar ständigt men vi kan garantera att det alltid kommer att finnas proteinpulver från några av Sveriges populäraste varumärken för proteintillskott. Är det dags att köpa nytt proteinpulver kan det vara ett perfekt läge att ha koll på proteinpulverrean för att hitta ditt fynd.

Några av varumärkena vi har som kommer på denna sida för rea på proteinpulver då och då är GAAM, Optimum Nutrition, BioTechUSA, Scitec Nutrition, Aware Nutrition samt många fler.